X

ziua iubirii

Fara pereche de…Ziua Iubirii?

Daca esti singur(a) azi, de mult prea populara, mediatizata zi a iubirii, ai practic doua optiuni: fie accepti ziua si o traiesti ca atare, fara sa faci prea mare taraboi pe seama ei, fie o…boicotezi. Indiferent care este varianta pentru care optezi, noi te sustinem 100%.

Pana la urma, nu e mare branza ca esti single de Valentine’s Day, dar e posibil ca acest lucru sa iti declanseze o usoara stare de melancolie – pe care nu trebuie sa o lasi sa te doboare. Ai deci doua posibilitati: fie lupti in tacere, fie cu strigat.

In razboi cu Ziua Iubirii

Iata si cateva „strategii” de lupta:

1. E inca iarna, asa ca i-ati o zi libera de…hibernare. Stai acasa, la caldurica, in fotoliul preferat si citeste acea carte pe care ai tot amanat-o.

2. Schimba-ti data de la telefon si computer in 15 februarie. Daca ai cumva un calendar cu fiecare zi pe o pagina, da pagina sau…rupe-o pe nemernica! 😉

3. Tine-te departe de filmele siropoase cu potential lacrimogen si de cutiile cu ciocolata cu potential de…kilograme in plus.

4. Fugi la cinema! Alege un horror, cu siguranta nu vei da de prea multi porumbei pe acolo.

5. Pune-ti  in ordine facturile neachitate – trebuie sa sacrifici o zi si pentru astfel de indeletniciri, nu?

6. Pentru numele lui Dumnezeu, nu lua cina in oras! Sau, daca o faci, alege un loc fara pretentii romantice. Daca te simti totusi in stare…mergi in locurile cu adevarat romantice (e nevoie de rezervare!) si strica-le cheful amorezilor – atrage-le privirile lor cu un decolteu larg sau…daca nu e cazul de decolteu, fa-le ochi dulci domnitelor.

7. Alege un alt motiv de sarbatoare, cum ar fi…jumatate de zi de nastere sau ziua clatitelor pufoase. 😀

8. Petrece ziua cu o persoana prea tanara sau prea trecuta de prima tinerete ca sa-i mai pese de semnificatia zilei de 14 februarie: bunica, fratiorul cel mic, vreu nepot etc.

9. Evita Facebook-ul. Sau da-le unfriend celor „in a relationship” – bine, bine, varianta 2 poate e un pic extrema.

10. Petrece ziua cu o reinstaurare a anului 300 i.Hr, inainte ca nefasta sarbatoare sa fi existat.