X

Cadou de Ziua Indragostitilor pentru voi: o cina romantica in doi

O cina romantica in doi este un cadou de Ziua Indragostitilor special

Se uita la el cu o privire blanda, gingasa, plina de iubire si afectiune „Al meu pisi iubi, mic, iubit, lumina ochilor mei ce facem de Valentine’s Day?”. Si el raspunde: „Ce?!? Unde? Cand? Cum? Nu stiu, chiar nu stiu!! Facem ce vrei tu iubirea mea!”. Barbatii nu vor stii niciodata sa faca planuri de Ziua Indragostitilor si cea mai mare placere a noastra este sa ii luam prin surprindere. Daca ati ramas in pana de idei, o cina romantica in doi este intotdeauna o solutie salvatoare si un mod excelent de a petrece timp de calitate alaturi de iubit.

Cel mai important avantaj al acestui cadou este ca poate fi modelat in functie de buget.

Cadou de Ziua Indragostitilor savuros

Orice cuplu are anumite tabieturi, orice cuplu isi are un propriu „stil de viata”. Voi stiti cel mai bine ce tip de cina romantica vi s-ar potrivi. Ceea ce trebuie sa stiti este ca aveti o gramada de optiuni. Puteti alege un restaurant ce ofera decoruri si meniuri speciale de Valentine’s Day. Pe de alta parte puteti alege un restaurant special, cu un meniu extravagant si un decor la fel. In functie de gusturi variaza si alegerea meniului: meniu dietetic – muschi de vita cu piure de avocado, rulou de pui cu sos de migdale -, meniuri cu specific traditional italienesc, spaniol, libanez, indian si de ce nu si romanesc. Trebuie luate in considerare si restaurantele ce adauga meniului savuros si un program artistic muzical de jazz, pian, dans.

Daca sunteti tipul „cuplului casnic” o cina romantica la voi in sufragerie, va poate transforma casa  intr-un adevarat „mecca” al iubirii. Retetele sunt de toate felurile: de la cele mai simple la cele mai complicate, iar in ceea ce priveste decorul va puteti lasa imaginatia sa zboare: lumanari, flori, aranjamente, inimoare, sclipici.

Pentru ca acest cadou de Ziua Indragostitilor sa fie cu adevarat special, puteti sa va lasati imaginatia sa zboare

Daca va este pofta de un vin bun, va puteti rapi iubitul/iubita intr-o mica escapada cu elicopterul, iar cina poate fi servita intr-o podgorie, cu o degustare inclusa de vinuri si o cina speciala. Daca ceea ce va doriti este liniste, atunci dati fuga la o cabana in inima muntelui si serviti desertul in fata unui semineu. Si daca nici una din cele enumerate de mai sus nu este pe gustul vostru, puteti oricand alege restaurantul la care ati fost la prima intalnire si precis nu va fi o alegere gresita.

„Dragostea trece prin stomac” spune proverbul. Farmecul acestui cadou vine tocmai din legatura ce se formeaza in lumina lumanarilor, savurand o cina perfecta, impartasind un pahar de vin, povestind si redescoperind iubirea.