X

zi de nastere

Dorinta de a oferi o zi de nastere cum nu s-a mai vazut

Cu totii ne dorim sa oferim cel mai potrivit cadou persoanelor  a caror zi de nastere o sarbatorim. Cadoul perfect inseamna pentru majoritatea dintre noi multe telefoane date cunoscutilor in incercarea de a vana cat mai multe idei, multe ore petrecute in mall-uri, librarii sau alte magazine destinate cumparaturilor de acest fel.

Daca aceasta vanatoare se prelungeste si vedem cum ne apropiem din ce in ce mai mult de ziua insemnata in calendar, apar si primele semne de frustrare. Il si vedem pe dragul prieten pentru a carui zi de nastere am slabit cateva kilograme batand magazinele cum ne afiseaza un zambet fortat de multumire si trece rapid la urmatorul cadou..

Tips & Tricks pentru o zi de nastere reusita – pentru lenesi

Sunt cateva modalitati simple de a oferi un cadou satisfacator: sa aloci o suma cat mai mare cumpararii lui – va fi apreciat efortul financiar, sa il intrebi pe sarbatorit ce anume isi doreste – va fi clar multumit dar va disparea elementul surpriza, sa ii oferi bani- cu siguranta isi va aminti de plicurile primite in copilarie de la bunici deci ii poti trezi nostalgia si poate usor amuzamentul dar aceasta optiune poate fi riscanta in cazul anumitor persoane. Asta ar fi reteta pentru aceia dintre noi care se gasesc intr-o pana de inspiratie, intr-o criza de timp sau pentru cei cu un portofel plin dar nu si de idei.

Aceste metode salvatoare ne usureaza mult cautarile si ne salveaza din timpul pe care l-am fi alocat gasirii cadoului perfect insa nu ne vor garanta obtinerea unui efect de surpriza nemaipomenit… 😉

Zi de nastere fara pret

Poate ma veti acuza de ipocrizie pentru ca sustin ca un cadou scump nu are intotdeauna efectul scontat. E posibil sa vorbesc din proprie experienta dar sunt sigura ca nu e singulara experienta mea si ca multi ati apreciat de multe ori un cadou ieftin inspirat in fata unuia scump. Deci am stabilit ca nu valoarea efectiva a cadoului aduce acea privire incarcata de emotie din partea celui pe care il sarbatorim. Valoarea cadoului creste de fapt odata cu efectul provocat de oferirea lui.

Prietenii sunt cele mai valoroase cadouri pe care le primim la o zi de nastere

zi de nastereCand ne gandim la cea mai frumoasa zi de nastere nu vedem o camera plina de cadouri pentru ca de fapt, esenta acestei zile sunt prietenii care ne inconjoara, bucuria pe care ne-o creeaza urarile lor, iar in plan secundar sunt si cadourile.

Acestea din urma pot fi inspirate ( de cele mai multe ori ele vin din partea prietenilor apropiati care ne cunosc bine gusturile, hobby-urile sau micile pasiuni ascunse), pot fi in cutii mari, in cutii mici, scumpe, mai putin scumpe, originale, haioase, handmade..

Mai putem oferi drept cadou, in loc de obiecte, momente: de relaxare la spa, un workshop de creativitate, momente antrenante cum sunt cursurile de dans sau momente romantice. Acestea vor ramane cu siguranta in amintirea celui sarbatorit…

Pana la urma poate nici nu e nevoie de mult efort ca sa aduci bucurie cu ocazia unei zile de nastere – un pic de imaginatie si o doza de implicare pot construi cadoul perfect. Si cel mai important e ca pe langa un cadou inspirat sa fim alaturi de cel aniversat in aceasta zi speciala… 😉