X

“Avion cu motor, ia-ma si pe mine-n zbor!”…

Un zbor cu avionul era pentru cei mai multi dintre noi un vis.

Si iata ca visul a prins contur faptic si am plecat ba in vacante, ba de nevoie pentru chestiuni afaceresti, ba de dorul iubitilor.
Si am dat de gust! Unii adora zborul cu avionul pentru confortul si rapiditatea sporite, altii pentru imaginile superbe pe care le ofera cerul sau poate pentru zambetele largi si uniformele  impecabile ale stewardezelor. 😉

Zbor cu avionul - placere, nu neaparat nevoie

Oricare ar fi placerea si scopul unui zbor cu avionul, fiecare cursa are un traseu precis, cu niste parametri de respectat, cu decolare in punctul A si aterizare in punctul B, are un check-in si un check-out, are cozi mai mici sau mai mari la asteptat de bagaje…

Zbor cu avionul de placere si sunt mut de uimire…

Ce-ai zice de un zbor cu avionul doar de placere? Sa spui: “Azi am chef sa ma plimb cu avionul!” Sa nu ai grija bagajelor si a documentelor personale, sa-ti iei doar iubita de mana si sa vedeti altceva decat fiare si betoane, termopane si oteluri. Suna bine! Asa e!

Si o data urcati in avion, o sa stapaniti cerul de un nesfarsit azur si o sa va inundati ochii de cromatica peisajelor superbe. Fiti liberi sa descoperiti noi coordonate ale sufletelor voastre si sa va delectati cu asemenea momente de zbor ori de cate ori aveti ocazia.

Un cadou la inaltimea asteptarilor: un zbor cu avionul

Ai un frate pasionat de drumetii si de excursiile pe munte. Ofera-i sansa sa observe muntii cu padurile sale dintr-o alta perspectiva, printr-un zbor cu avionul.

„You haven’t seen a tree until you’ve seen its shadow from the sky.”

Iubita iti bate apropouri de casatorie iar tu stai de zile intregi cu inelul in buzunarul de la sacou si esti lipsit de inspiratie. Ce mai astepti? Un zbor cu avionul si intri deja in gratiile socrilor.

Parintii te cam invideaza pentru palmaresul in ale zborului si nu te iarta nicicum de replici precum:“O fi bine sa zbori atat?!” sau “ Mai mult esti in avion decat in masina!”. Rasplateste-i cum nu se poate mai frumos cu o plimbare cu avionul, deasupra orasului, la cateva sute de metri.