X

Topic-ul discutiei: Workshop Emitator: Subsemnata Receptor: Mama                       Tip de comunicare: verbala

”Trebuie sa stii ca, inainte de a avea defecte, ai multe calitati. Trebuie sa crezi ca, inainte de a-ti arata punctele slabe, trebuie sa-ti dezvalui punctele forte. Trebuie sa-ti doresti ca mai presus de a fi autocritic, sa fii marele tau sustinator in orice faci si spui. Si ca sa  te cred ca ai inteles ceva din cele insiruite, trebuie sa-mi demonstrezi la un workshop de creativitate. Nu creezi nimic strain de tine ci iti creezi o noua imagine despre tine.

Cunosc deja toate motivele pe care o sa mi le invoci….. ca nu ai timp, ca nu ai bani, ca ai altceva mai bun de facut. De fapt, de cand ai citit cuvantul creativitate, te-ai speriat, te-ai ingramadit in cochilia ta de melc si te-ai retras spunandu-ti: „Eu nu am fost niciodata buna la eseuri. Si nici la desen. Ce sa mai zic de scris poezii sau de jucat in vreo piesa de teatru?! Nici vorba!”

Duci o lupta nesfarsita cu tine in a-ti spune ca nu esti suficient de talentata pentru a face x, y, z …Te invit sa inchei un armistitiu cu tine insati si sa fumezi intr-un final din pipa pacii,:D  macar la un workshop demonstrativ”.

„Sunt toata ziua la workshop!… Dupa semnalul sonor, lasati mesajul!”

Faceti cunostinta cu mama! Si-a schimbat mult parerea despre ea insasi, in ultimele sase luni, si-ti poate argumenta pertinent si convingator ca totul  se trage de la workshop. Are mai multa incredere in sine si e mult mai relaxata si spontana. Se observa la ea transformari de atitudine si comportament in alegerile pe care le face, in actiunile pe care le intreprinde si in modul de interactiune cu ceilalti.

The imagination is literally the workshop wherein are fashioned all plans created by man.

Isi depaseste propriile limite precum si pe cele impuse de stereotipurile invechite. Si-a luat recent permisul de conducere….Da, sofeaza fara temeri, merge la dansuri de societate si face lucrurile astea la o varsta, la care altii cred ca sunt prea sifonati.

In workshop veritas!

Acest tip de workshop e creat pentru noi toti sa ne descoperim acele resurse si abilitati pe care credem ca nu le detinem. Modalitatea de explorare a fiecarei persoane este jocul. In spirit ludic ne autocunoastem, cream, comunicam si ne relaxam, ca mai apoi sa invatam tehnici de respiratie si dictie. E un loc in care cu adevarat primim feedback la ceea ce facem, nu doar stam si-i ascultam pe altii cum vorbesc o zi intreaga.

„Lucrurile mari nu se fac dintr-o singura miscare, ci dintr-o serie de lucruri mici, puse cap la cap”. Asa ca aseaza cu drag si grija fata de tine inca o bifa la To Do List-ul vietii tale si fa-ti cadou o zi de workshop! Pentru ca meriti! Pentru ca ti se potiveste!