X

Valentine’s Day

Pe locuri, fiti gata, start. Astazi este Sfantul Valentin sau Valentine’s Day, ca tot ne-am americanizat de tot… Descatusati-va si aratati-va dragostea in modul cel mai sincer cu putinta. Astazi este legal.

Si nu uitati sa le urati ‘La multi ani’ prietenilor care poarta numele de Valentin sau Valentina.

Profit de aceasta ultima ocazie pentru va face cunoscute alte idei ‘incredibil de bune oferite gratis’ in ceea ce priveste cadourile recomandate de Valentine’s Day. Sursa este editia online a ziarului Catavencu. Trebuie sa recunosc ca mi-au depasit asteptarile.

Sa incepem, dara:

Valentine’s Day masculin

Cadouri de Valentine’s Day pentru acel baiat/ domn generos din viata ta:

Valentine's Day 1. Set personalizat din jante de aliaj, incaltarile perfecte pentru bolidul lui cu sute de cai putere, care vin la pachet cu un set asortat de prezoane roz si pufoase. Riscul acestui cadou cu totul si cu totul special este ca iubitul sa fie banuit de inclinatii mai putin ortodoxe de catre colegi sau prieteni. Pretul este in functie de sursa de provenienta: noi sau furate.

2. Chiloti in tandem. Despre ce este vorba? Una bucata chiloti creati special pentru voi doi. Riscuri: mirosul neplacut persistent daca se omite spalarea uneia dintre parti si impartirea cadoului si cu alte persoane ‘deosebite’, cum ar fi o colega de birou. Pot fi comandati de pe amazon.com, iar costul este rezonabil.chiloti in tandem special pentru Sfantul Valentin

3. Romanul anului ‘How to sheet in the woods’. Un best seller impresionant atat prin actiune, cat si prin intriga si utilitate. Riscuri: ursi, padurari, turisti care fac exact acelasi lucru.

Valentine’s Day feminin

Si acum Cadouri de Valentine’s Day pentru printesa din inima ta, acea fiinta sublima care ta lasa fara suflare atunci cand o vezi:

cartea perfecta pentru el si pentru ea de Sfantul Valentin

1. Ajutor pentru mama natura: un shewee, dispozitivul portabil de urinat care le permite femeilor sa urineze igienic si confortabil din orice pozitie, oriunde. Il gasiti pe shewee.com.

2. O jucarie draguta de plus: un animalut simpatic din plus roz, modelat cat mai corect anatomic dupa diversi paraziti, microbi, virusuri. Se recomanda gonoreea si salmonella datorita faptului ca sunt mai pufoase si mai rezistente. Avantaje: costul este foarte redus daca nu vrei sa scapi de ele.

cadoul perfect pentru ea si pentru el de Sfantul Valentin

Ideile incredibil de bune nu se opresc aici. Mergi pe pagina Catavencu.ro ca sa le vezi pe toate. Dar repede pentru ca acum, acum trece si Valentine’s Day. De fapt, pot fi folosite si de Dragobete cu acelasi succes. Incercati. Daruiti! 😉

Si daca nu va surad cele de mai sus, puteti incerca ceva de aici: cadouriperfecte.ro