X

dans in doi

Cel mai frumos dans in doi

Sunt dansuri pe care le dansam singuri si dansuri pe care le dansam in pereche. Sunt timpuri in care ne simtim completi, impliniti, fara cineva langa noi, sunt timpuri in care functionam ca jumatate a unui intreg.

Sunt momente in care ne e frica sa fim pe cont propriu si momente in care ne e frica sa ne deschidem sufletul in fata cuiva. Sunt o groaza de momente in care ne zbatem pentru a obtine ceva sau pentru a scapa de ceva…

Un dans in doi pasi

Sunt momente in care vrem sa iubim si momente in care avem nevoie sa fim iubiti. Sunt momente, stari, atat de diferite si care se schimba intr-o viteza atat de ametitoare incat aproape nimic nu le poate surprinde. Aproape nimic.

Caci exista pe lumea asta un dans atat de plin de contraste, populat cu atat de multa traire, atat de real, incat poti sa spui despre el ca e dansul vietii, cel care…”imita” cel mai bine felul in care ne ducem existenta. E un dans fara reguli, pe care-l inveti dansand, un dans care se simte de la inceput pana la sfarsit, un dans care se poate numai in doi. El e tangoul: