X

un an nou fericit

Incepem 2013 cu o urare: Un an nou fericit!

Am trecut de Sfarsitul Lumii, Craciun & Revelion si iata-ne intrati cu adevarat in noul an cu 13 in coada. Cei mai multi dintre noi ne-am reluat cuminti locurile in scaunele birourilor si am inceput sa aspiram din nou la dulcele timp liber adus de weekend.

Dar sa dam uitare pentru moment sfarsitul de saptamana si sa ne legam de un sfarsit mai amplu, acela al anului „apocaliptic” care numai ce s-a incheiat. Ei, si ce am facut cei mai multi dintre noi cu…ocazia acestui final de an? Pe langa ciocnit pahare de sampanie, imbratisat prieteni si aprins artificii, ne-am facut cumintei listuta cu „rezolutii de anul nou”. Mare traditie mare, domle! Aspiratiile? Care de care mai ambitioase, mai noi sau mai vechi, cu mai multe sau mai putine sanse de reusita.

Top 10 planuri pentru…un an nou fericit

Iata care sunt cele mai populare rezolutii de Anul Nou, care se regasesc pe listutele multora dintre noi. Tu ce bifezi din toate aceste dorinte…raspandite?

1. Sa petrec mai mult timp cu familia si prietenii

2. Sa fac mai mult sport

3. Sa slabesc

4. Sa renunt la fumat

5. Sa ma bucur mai mult de viata

6. Sa ma las de alcool

7. Sa scap de datorii

8. Sa invat ceva nou

9. Sa ii ajut pe cei din jur

10. Sa fiu mai organizat(a)

Mai in forma, cu mai putine vicii, cu buzunarele doldora de bancnote, fericiti printre cei dragi – cam asta e idealul de inceput de an al celor mai multi dintre noi. Cate dintre nazuintele noastre se vor transforma in realitate tine doar de noi. Important este, zic eu, sa incercam sa ne bucuram de fiecare secunda traita si sa raspandim si in jurul nostru bucurie – o dorinta mai mult decat realizabila, nu-i asa? Un an nou fericit tuturor! 🙂