X

Du-ti relatia la un nivel superior cu un voucher personalizat pentru o experienta aparte in doi pe un traseu de aventura in padure, sau ofera unui cuplu drag o experienta de acest fel, mai ales daca esti sigur ca se vor bucura de ea.

Pana la urma relatiile inseamna petrecerea unui timp de calitate impreuna si ce mod mai bun pentru doi parteneri de a se bucura unul de compania celuilalt decat o noua aventura? Cu zambete pe chip, putin spirit de echipa si putina camaraderie, o experienta in doi pe un traseu de aventura in padure este facuta sa sudeze relatii si sa ofere o mai buna cunoastere.

E adevarat ca nu exista wi-fi in padure, dar noua conexiune va fi mai buna decat oricare alta!
Ce-ar fi sa iti spunem ca exista tot soiul de aventuri epice care te asteapta si au numele vostru deja scrise pe ele? La propriu! Depinde doar de tine sa faci sa se intample aventura epica. Un voucher cadou personalizat va fi primit cu bratele deschise fie de partenerul tau de cuplu, pe care vrei sa il duci in aventura vietii voastre, fie de un cuplu de prieteni care te inspira sa le faci cadou o aventura in doi la inaltime.

Mese in oras, bilete la cinema si cutii de cosmetice… te-ai cam saturat de ele, nu-i asa? Daca vrei ca anul asta sa fii diferit, pune putina aventura in vietile unor prieteni dragi cu un cadou experienta pentru cupluri, pentru ca aventurile sunt facute sa fie impartasite!
Fie ca este vorba despre un traseu de aventura la inaltime printre ramurile copacilor, fie ca este un traseu pe poteci serpuite, noile trairi vor fi nepretuite!

 

Va fi potrivit pentru ei?

Daca prietenii tai nu sunt genul care sa se lase invinsi de un stil de viata plictisitor, poti fi sigur ca un cadou experienta pentru o noua aventura in doi va fi cadoul potrivit pentru ei. Iar un traseu de aventura in padure va fi mereu ideal pentru cuplurile care adora actiunea!
Poate fi vorba despre un cuplu sot si sotie care adora sa traiasca viata la maxim, sau despre un cuplu nou care si-ar dori sa petreaca timp de calitate impreuna.
Poti cumpara cadoul experienta perfect pentru un cuplu care adora aventura doar cu cateva click-uri si poti fi sigur ca iti vor fi recunoscatori pentru un cadou ce raspunde intereselor lor comune.

Daca vrei sa tratezi pe cineva special cu un cadou putin diferit fata de norme, o experienta in padure va fi o alternativa memorabila pe care o va pretui cu siguranta.
In plus, o aventura printre copaci aduce cu sine o atmosfera romantica, de la privelisti uimitoare de pe platformele situate la inaltime, pana la aventuri intr-un cadru de poveste.

Urmatoarea idee excelenta pentru o intalnire?

Alegerea unei intalniri unice si pastrarea unui spirit mereu proaspat si original este de multe ori un task imposibil. Preia haturile vietii si elimina stresul, oferind unui cuplu drag o experienta unica in padure. Cu atat mai mult daca stii ca cei doi iubesc natura si adrenalina in aer liber!

Sursa: https://goape.co.uk/inside-go-ape/blog/gift-experiences-for-couples