X

tipuri de tunsoare

Tipuri de tunsoare, tipuri de personalitate

Vestimentatia este poate primul aspect in functie de care ne eticheteaza cei din jur, urmata indeaproape de… coafura. Iar daca tot ii dedicam zeci de minute in fiecare zi si un buget considerabil luna de luna pentru produse cosmetice, n-ar fi rau sa stim si ce anume “sopteste” fiecare dintre cele mai comune tipuri de tunsoare despre trasaturile de caracter, cele detinute sau cele… ravnite.

Tipuri de tunsoare: spune-mi cum te coafezi ca sa-ti spun cine esti

  • Parul lejer, curgand pe umeri

Potrivit unei persoane feminine, usor rebera, cu o gandire libera, acesta este unul dintre acele tipuri de tunsoare recomandate femeilor mai inalte, slabute, cu fata nu foarte mica.

  • Par lung, drept

Persoana care isi poarta parul astfel este considerate senzuala, jucausa, sociabila, insa trebuie sa tinem cont si de trasaturile noastre inainte de a alege aceasta tunsoare, deoarece se potriveste mai mult celor inalte si cu forma fetei rotunda, nu celor cu fata lunguiata sau subtire pentru ca poate accentua aceste caracteristici (nici celor mici de inaltime, deoarece ascunde umerii si gatul si te face sa pari si mai mica).

  • Bobul

Vedeta intre numeroasele tipuri de tunsoare, bobul  transmite despre o femeie ca este puternica, eleganta, sigura pe sine; se potriveste mai mult persoanelor cu fata rotunda, in niciun caz celor cu maxilarul patratos, intrucat poate accentua aceasta trasatura.

  • Bobul scurt

Tunsoarea femeilor chic, puternice, stilate, asertive. Se potriveste de minune persoanelor cu gatul lung si linia maxilarului accentuata, dar nu este potrivita pentru cele cu fata rotunda.

  • Pony tail

Creativa, directa, sigura pe propriile forte. Cam asta spune o pony tail despre tine si ar trebui sa o porti mai des daca  vrei sa iti accentuezi trasaturile, in special ochii.

  • Breton

Persoanele tinere (la propriu sau la figurat), jucause, indrazneate, cu o personalitate puternica aleg de obicei sa poarte breton, insa pentru acest tip de tunsoare trebuie sa ai o frunte nu foarte ingusta si fata rotunda sau ovala, nu patratoasa.

  • Pixie

Unul dintre acele tipuri de tunsoare destinate unei femei indrazneate, fara prejudecati, increzatoare, mai ales daca are capul micut, fata ovala si ochii mari; nu este recomandata femeilor foarte inalte sau celor cu trasaturi usor masculine.

Tipuri de tunsoare… unicat

tipuri de tunsoare
Iar daca esti decisa sa iti faci o schimbare de look si niciuna dintre aceste tipuri de tunsoare “clasice” nu te multumeste, fii originala si gandeste una potrivita chipului tau! Stiu, e putin periculos sa te joci cu focul parul, dar daca nu risti, nu castigi, nu-i asa? 😉