X

test de dragoste adevarat

Un test de dragoste adevarat nu se face online…

…ci se intampla in fiecare zi. Eu, personal, nu pot suferi asa-zisele teste de dragoste din reviste sau de pe diverse site-uri care-ti pun intrebari standard cu raspunsuri putine si sarace in continut si care “analizeaza” fiinte unice folosind aceeasi tipar. Pentru ce ai nevoie de un asemenea test de dragoste care sa te intrebe de cate ori te suna pe saptamana, cand dovezile adevarate de dragoste sunt cat se poate de vizibile, zi de zi?

Suntem supusi zilnic unui test de dragoste adevarat, prin modul in care contribuim la frumusetea vietii persoanei iubite, prin grija pe care o avem ca fiecare zi din viata sa sa fie o zi memorabila. Un test  dintr-o revista nu-ti poate spune daca te iubeste sau nu, deci lasa creionul jos si asculta glasul gesturilor sale…

Test de dragoste adevarat: cand ti-a facut, ultima data, o surpriza?

A iubi nu este echivalent cu a spune “te iubesc”. Nu stiu de ce avem atat de multa nevoie sa auzim aceste 2 cuvinte, poate pentru ca, de fapt, avem nevoie de certitudinea sentimentelor persoanei iubite, iar alte gesturi nu ne conving indeajuns?

Cum nu-ti poti da seama ca te iubeste atunci cand, in fiecare zi, te surprinde cu ceva, fie ca este o simpla floricica pe perna sau o cina romantica pregatita pana la ultimul detaliu, in secret? Lipsa monotoniei, sentimentul pe care il ai dimineata stiind ca te asteapta o zi noua si plina de neprevazut alaturi de el/ ea, aceasta este dragostea adevarata, dragostea care nu se traduce prin obisnuinta sau…conformism.

True love is like ghosts, which everybody talks about and few have seen. (Francois de La Rochefoucauld)

Iar cand iubesti cu adevarat esti in stare sa il pui pe el/ ea in fata relatiei voastre si sa te gandesti in termeni de “ce e bine pentru el”, nu “ce e bine pentru noi”. Pentru ca, nu-i asa, dragostea inseamna si sacrificiu…

Un test de dragoste adevarat ce dureaza intreaga viata

Sa luam un exemplu banal: in situatia in care, spre exemplu, i s-ar ivi posibilitatea de a pleca in lume pentru o perioada lunga de timp, iar tu stii cat de mult isi doreste acest lucru, dar si cat de mult poate dauna relatiei voastre, te-ai bucura cu adevarat pentru partenerul tau? Ai fi in stare sa dai dovada de atat de mult altruism si de atat de multa…iubire? Iata un test de dragoste adevarat, acela de a pune fericirea persoanei iubite, bogatia experientelor sale mai presus de orice.

La fel sta treaba si in lumea cadourilor: atunci cand ii daruiesti, spre exemplu, o perna cu imaginea voastra imprimata, la cine te gandesti – la tine sau la el? Tu vei avea certitudinea, constienta sau nu, ca acest obiect ii va reaminti constant de existenta ta si de a voastra, dar cum ramane cu existenta  lui, cum a fost ea imbogatita de acesta…banalitate?

Gesturi marunte, pentru un test de dragoste adevarat

test de dragoste adevarat
Cand iubesti pe cineva nu ii daruiesti o poza cu tine, ci o experienta de neuitat care sa ii imbogateasca viata si amintirile si pe care sa o traiasca pentru el, nu una care trebuie musai sa mai adauge o caramida la fundatia relatiei voastre.

Un test de dragoste adevarat este atunci cand frumusetea vietii persoanei iubite este misiunea ta numarul 1, iar fiecare zi este o noua oportunitate pentru tine de a contribui la indeplinirea ei.