X

SurprizaDintr-o lupta mica nu rezulta o surpriza mare!

Alegerea unui cadou si modul in care-l daruiesti spune multe despre tine. Daca esti genul de persoana care se foloseste de toate uneltele si atuurile pentru a crea cu rabdare si imaginatie un moment surpriza inseamna ca nu tratezi doar cu un vadit formalism protocolar evenimentele deosebite din viata celorlalti.

Bine ai venit in clubul producatorilor de clipe memorabile, in clubul celor care transforma ideea de surpriza in contur faptic!

Ideea de cadou surpriza este o maniera excelenta de a transmite sentimentele tale celor apropiati. Destinatarul cadoului surpriza primeste astfel un mesaj clar despre el, si anume ca ocupa un loc special in viata expeditorului. De asta consider ca nu trebuie asteptat un context specific pentru a suprinde o persoana speciala din viata noastra.

O surpriza reusita valoreaza mai mult decat o mie de cadouri

Si daca tot suntem la subiectul persoanelor speciale din viata noastra, in colectia mea de prietene, exista una care-mi pica mereu la suflet, in orice imprejurare, pe orice anotimp sau stare de spirit. Nu suntem genul de prietene care sa-si respire aerul toata ziua si nici genul de partizane ale curentului de hugger sau friendly kisser atunci cand ne revedem.

Insa reusim sa facem din intalnirile noastre momente de mari confesiuni si dezbateri (pe diverse teme), in care fiecare fraza rostita are efectul unui medicament pentru suflet. Si ne surprindem de fiecare data cu povesti frumoase si amuzante din vremea studentiei, si,uneori, cu cate un cadou surpriza.

The moments of happiness we enjoy take us by surprise. It is not that we seize them, but that they seize us.

 

Orice surpriza ne prinde bine pe vremuri de monotonie

 

Fiindca mi-am deschis deja apetitul pentru cumparaturile online, m-am gandit sa fac un shopping scurt cu efecte benefice pe sfarsit de saptamana. O zi la spa. Eu si prietena mea. Ma focusasem dinainte pe aria sa de interese week-endiene si aflasem ca avea o lista imensa de Iwish to do-uri (printre care si o zi de masaj, inot si sauna la un centru de relaxare), pe care nu a reusit sa le bifeze ca done, din varii motive.

Oferta cadourilor surpriza este uriasa. Profita si tu!

Astfel m-am gandit sa-i fac o surpriza intr-o zi rutiniera de munca. Foarte simplu de realizat pe langa alte momente, gen surprise parties, care depaseau cu mult logistica unei petreceri de 18 ani.

Am cumparat voucherul si l-am trimis atasat cu un mesaj dragut la e-mailul ei de munca.O reactie asteptata, de surpindere totala, la un cadou neasteptat. Punct ochit, punct lovit! Am reusit sa mai pun un stegulet pe harta cadourilor surpriza.