X

sub ape

Sa ne adapostim de caldura sub ape…

Atunci cand flacarile din asfalt ne parjolesc pana la os, atunci cand ai putea sa juri ca e prohibitie la aer, cand sudoarea mai are putin si sfaraie pe trupurile clocotinde, un singur loc pare sa ne poata oferi adapost: taramurile de sub ape.

Mai toti ne simtim ca pestele pe uscat si invidiem zilnic vrabiile care se balacesc in orice balta mica picurata de vreun aer conditionat. Si astfel, pestoi din toate colturile, ne cautam de cate ori avem putin timp liber propriile colturi de rai subacvatic, unde parjolul are interdictie.

Pe sub ape, taramuri minunate

Mangaierea, desi rece, e seducatoare, irezistibila si aventura de-o vara poate incepe. Dintre toate recomandarile cool ale verii, de departe cea mai cool este sa simti cat mai des mangaierea apei.

Dincolo de suprafate, pe sub ape…

Asadar, cu mic, cu mare, imbracati, in costumul de baie sau cel al lui Adam, avem cu totii liber la balaceala. Cum ar fi sa traim pe sub ape? In loc sa inchidem ochii si sa ne inchipuim, va invit sa ne bucuram de urmatoarele fotografii, apartinand mai multor fotografi pasionati de experienta subacvatica.

sub apesub ape

sub ape

sub apesub ape

sub apesub ape

sub ape

sub ape

sub ape

sub ape

sub ape

sub ape