X

Snowboard

Zici munte, zici snowboard

Pentru cei nascuti cu iarna in suflet si carora le plac acoperisurile caselor sa abunde in zapada; pentru cei care adora la nesfarsit mirosul de scortisoara ce rasare din canile cu vin fiert, pentru cei care sfideaza frigul intr-un tricou si o jacheta subtire, pentru cei care-si vor sa-si etaleze stangaciile pe partie, dar nu fac casa buna cu schiurile, le oferim sansa sa alunece pe un snowboard.

Si cum primavara asta e cam somnoroasa – ba se trezeste, ba adoarme – s-ar putea sa faca loc altor zile iernatice spre deliciul multora. Si chiar daca nu se mai intoarce iarna, nu-i nicio suparare daca faceti unui bun prieten un cadou friguros pe o vreme caniculara; ganditi in avans dupa cum spune si proverbul:   ”Fa-ti iarna caruta si vara saniuta!”

Snowboard. Un stil mai cool de joaca pe zapada.

Imi imaginez deja cum prietenul tau isi planifica fiecare minut petrecut pe snowboard… cum o sa-si inchirieze placa (o data ce sportul devine hobby  doar atunci se merita o buna investitie in echipamente), dupa un studiu minutios al tuturor magazinelor de profil, cum o sa-si aleaga hainele aferente dress codului acestui sport…si cum o sa studieze scolareste, cu creionul in mana, diverse  teorii despre snowboard desi i s-a spus ca un instructor profesionist il va onora cu prezenta si cu invataminte utile.

Many people attach snowboard to their feet; few attach it to their souls.

Snowboard sau Surfing pe zapada

Alunecatul pe snowboard este asadar o combinatie reusita intre surfing si skateboarding. Este un sport care, probabil, o sa-i dea multe batai de cap pana-si va gasi echilibru pe placa insa, o data invatat, o sa prinda gustul acrobatiilor si a senzatiilor tari.

Va invata stiluri diferite de snowboarding, de la clasicul freeride, adresat in mod special incepatorilor, pana la freestyle si jibbing. Ma refer aici la acele sarituri si viraje in aer ajutate fiind de accesorii precum pereti, rampe, bare de metal, banci, copaci etc.

Daca-si va tine in priza atitudinea pozitiva si rabdarea la cursuri, snowboarding-ul va  deveni in mod cert un prim pas spre o viata interesanta si plina de distracţii la munte.

Some people have all the fun. I like to call those people, the Snowboarders.

Asadar vom face loc, printre amintiri, acelor povesti care incep cu: „A fost odata pe snowboard!…”,povesti care vor insufleti iesirile in oras si vor starni rotocoale de rasete.

Zic: Salut! consumatorilor de clipe efervescente pe snowboard si le doresc partii cat mai bune.