X

sa fii fericit

Invata odata sa fii fericit!

Viata pe care o traim e plina de surprize, unele fericite, altele mai putin fericite, insa cea mai mare parte din fericirea care ne inunda viata izvoraste din lucrurile marunte. Nu trebuie sa asteptam…”marile momente” pentru a ne bucura de viata, pentru a fi fericiti.

Lucruri mici care te ajuta sa fii fericit

Sa invatam sa ne infruptam din fiecare zi care ne gaseste respirand. Sa muscam deci cu pofta din fiecare felie de viata!

1. Priveste un cer plin de stele: Pentru asta e nevoie sa te departezi putin de luminile orasului, care ne orbesc si nu ne lasa sa vedem astrii stralucitori.

sa fii fericit

2. Bucura-te de un masaj de relaxare! Toti ar trebui sa ne bucuram macar o data pe luna de un astfel de rasfat al trupului.

3. Joaca-te cu un animalut! Dragostea si pofta lui de viata te vor molipsi cu siguranta.

4. Asculta sunetul marii: Inchide ochii si bucura-te de aceasta terapie naturala gratuita!

5. Linge o inghetata – un moment dulce care iti rasfata papilele gustative si te poarta pentru cateva clipe pe taramul fara griji al copilariei…

sa fii fericit

6. Asculta…linistea! Din pacate, prea putine persoane mai apreciaza momentele de liniste. Din cand in cand, e bine sa stingem toate sursele de zgomot si sa ne bucuram de cateva momente de liniste.

7. Singur acasa – mai stii cat te bucurai cand ai tai plecau din localitate si pentru cateva zile aveai casa doar pentru tine? Reaminteste-ti micile bucurii ale copilariei si sigur zilele iti vor fi mai fericite!

Care sunt micile tale bucurii?