X

Un mesaj perfect transmis, un gand sincer, o bucurie, cele mai frumoase si intense emotii sunt, cred eu, dovezi incontestabile ca ai facut cadoul perfect. Eyes-covered-smileAtunci cand daruim se manifesta afectiunea catre celalalt pentru ca darul in sine nu se identifica niciodata numai cu el insusi, cuprinde intotdeauna si altceva… o particica din tine, cel care oferi.

“Esti ceea ce daruiesti”, spunea Ernest Bernea.

Ce tip de cadou vrei sa oferi? Cui? Ce ai vrea sa transmita cadoul pe care il oferi?

Iti va fi de folos clasificarea de mai jos, desi pur subiectiva si orientativa:

  • Exista acel cadou mult asteptat, cadoul la care viseaza de la inceputul anului sau cel pe care si-l doreste pentru vara care urmeaza… Aminteste-ti cand erai copil si-ti doreai bicicleta, rolele sau cine stie ce jucarie, iar cand le primeai, cu cata grija le pastrai si pretuiai… Alege sa oferi un astfel de cadou, intr-un moment important, iar implinirea unei dorinte, care salasluieste de ceva vreme in cel drag tie, se va transforma sigur intr-o emotie uriasa. Alege sa daruiesti emotie!ce sa-i cumpara
  • Un cadou personalizat, care sa aiba legatura cu ceea ce persoana este, iubeste sau cu interesele si pasiunile sale, sigur se va transforma intr-o amintire sau o emotie pe care nu le va uita prea curand. Petrece putin timp cunoscand persoana sau aria sa de interes. Merita efortul!
  • Cadoul-poveste este acela care are sens doar pentru relatia dintre ei doi, spune o poveste doar de ei stiuta. Fiecare cuplu are amintiri legate de un loc special, un anumit moment, un anumit lucru. Alege sa daruiesti un simbol al unui astfel de moment si acesta poate deveni ingredientul unei seri perfecte!dancing
  • Cadourile pot fi si noi experiente, iar experientele ii fac pe oamnei mai fericiti decat o fac simple obiecte. Daca nu a zburat cu avionul usor, nu a trait o zi la un spa de lux, nu a luat cursuri de dans, un voucher cu o experienta inedita poate fi un cadou nu numai ingenios, ci si memorabil!

Cadoul perfect exista, iar daca il oferim sub forma unui moment incarcat de emotie, cel care-l va primi va purta cu drag amintirea toata viata!