X

Atentie! Rafting-ul creeaza dependenta de la prima doza

Numele meu este rafting si ma bucur ca am intrat in clubul dependentilor anonimi de spume albe. Sunt un hobby extrem de dur pentru cei speriati de viata dar suficient de atragator pentru cei doritori de senzatii tari. Pledez vinovat pentru anturajele create. Am atras in jocurile mele oameni seriosi, cu sotii si copii acasa. Am creat dependenta printre tineri si multe obiceiuri proaste printre organizatorii de team building-uri.

Sunt un furnizor de distractii si de stari exceptionale. Unii spun ca se simt euforici, ca in al noualea cer, in timp ce altii precizeaza ca prind viata, ca si cum energia le-ar intra in vene. Cert este ca, indiferent de senzatie, toti se intorc la mine.

As a matter of fact, rafting is safe and fun for all age groups.

“Weekend-ul asta am intalnire cu prietenii la rafting.”, “Trebuie sa strang bani pentru rafting!” “Abia astept sa imbrac hainele de rafting!” sunt numai cateva dintre replicile cu care m-au obisnuit sustinatorii, chiar si cei corporatisti. Iata ca am reusit sa schimb de multe ori directia bugetelor personale, alocate pentru alte placeri sau nevoi.

Wanted. His name is Rafting….

Acum sunt cap de afis la event-uri in echipa si ne intalnim tot timpul numai la „periferiile” naturii, printre cursuri involburate si curenti puternici.

Am un verisor intrat in aceeasi bransa: caiac. Are la fel de multi adepti ca si mine. Vorbim tot timpul prin semne, comenzi si cat mai codificat posibil pentru cei neinitiati: hidrospeed, neopren, throw bag, casca si vesta de protectie, padela. Din familia rafting, imi calca pe urme cei doi frati ai mei. Se numesc rafting de iarna si rafting nocturn, fiecare cu particularitatile sale.

De cand mi-am creat o scoala de instructori profesionisti sunt din ce in ce mai cautat pe net. Nu-mi gasesc linistea in preajma sarbatorilor legale si a zilelor de nastere. Cadourile perfecte imi poarta numele iar intalnirile de afaceri nu se mai termina la restaurant sau la teatru, ci cu mine. I-am rugat sa fie mai discreti si mai cuminti cand ne vedem pentru a nu atrage si curiozitatea celor care vor sa ma cunoasca doar din snobism.

Hai sa traim o primavara nebuna la rafting!

Sezonul in care ma poti gasi in forma maxima este primavara; zapada topita de dupa iarna amestecata cu ploile primavaratice umfla fantastic raurile. Astfel lansarea la apa si parcurgerea traseelor sunt mult mai palpitante.

Pe langa atributele energizante si revigorante, am si calitati de ghid pentru cei care vor sa traiasca o atmosfera de poveste in natura… Ce mai!? sunt un cultivator de vise neinterzise de lege. Ma numesc rafting si va rog sa va numarati printre consumatorii de sporturi extreme.