X

puterea interioara

Putere interioara – calmul dintr-o lume agitata

Daca te-as intreba care este persoana pe care o cunosti cel mai bine din lumea intreaga, ce mi-ai raspunde: iubitul/ iubita, fratele, mama… prietenul cel mai bun? Sau mi-ai spune ce cel mai bine te cunosti pe tine? Vartejul vietii in care ne zbatem zilnic ne seaca, ne distruge puterea interioara si rabdarea de a mai purta o discutie… cu noi insine.

Puterea interioara. O resursa nepretuita intr-o lume a nimicului

Pentru ca nu doar implinirea materiala conteaza, ci mai ales cea spirituala, iar cand greutatile ne incearca ne dam seama ca toti banii si toata faima din lume nu au nicio importanta. Important este sa ne gasim puterea interioara pentru a le depasi momentele dificile si a continua cu capul sus… si exista cateva lucruri pe care ar trebui sa le tii minte atunci cand te simti deposit(a) de situatie:

Separa emotiile negative de tine. Priveste-le ca pe ceva exterior si concretizeaza-le intr-un obiect, cum ar fi o foaie de hartie, pe care apoi sa o distrugi. Gaseste puterea interioara de a-ti controla emotiile  si de a le impiedica sa-ti afecteze rationamentul.

Separa momentul de viata ta intreaga: aminteste-ti ca un moment mai dificil nu te defineste si poti trece peste orice, important este sa-ti cunosti puterea interioara si potentialul pe care putini dintre noi ni l-am descoperit.

Aminteste-ti toate incercarile pe care le-ai depasit in cursul vietii si cat de puternic(a) esti, chiar daca pe moment nu iti dai seama…

Pastreaza o atitudine pozitiva! Trecutul nu il poti schimba, insa prezentul si viitorul stau in mainile tale. Zambeste cu fiecare ocazie, alimenteaza-ti optimismul, gaseste frumusetea in lucruri marunte si bucura-te de fiecare detaliu al vietii peste care altadata treceai cu nepasare. Acorda atentie si sufletului, nu doar simturilor…

Petrece mai mult timp cu tine insuti. Meditatia si exercitiile fizice te pot ajuta sa elimini stresul si depresia, sa-ti cresti increderea in propriile forte si sa ajungi la un echilibru atat de pretios in aceasta viata tumultuoasa.  Poti incerca, spre exemplu, un curs de yoga, care iti va reda puterea interioara, te va intari fizic si psihic si te va ajuta sa vezi viata in nuante de roz.

Puterea interioara – cum o obtii?

puterea interioara
Puterea interioara o ai si ai avut-o dintotdeauna, trebuie doar sa o redescoperi. Iar o modalitate perfecta de a o face poate fi un curs de yoga . Te-ai gandit vreodata sa o incerci?

Yoga este calea cea mai simpla de autocunoastere, de eliminarea stresului – cauza principala a celor mai multe boli-, de dezvoltare a atentiei si a puterii de concentrare, de eliminare a energiilor negative, de imbunatatire a posturii, a flexibilitatii, a functionarii sistemului circulator si respirator, de a-ti consolida puterea fizica si puterea interioara si de a obtine darul cel mai de pret – optimismul.

Ce zici, nu-i asa ca numai gandul la yoga si deja esti mai fericit(a)?