X

poligon de tragere

Senzatii la un poligon de tragere

Mediul virtual a ajuns mediul nostru de referinta. Ne informam, ne relaxam, ne distram, socializam, traim, toate in mediul virtual.

Dar se pot ridica aceste experiente la nivelul celor din viata reala? Sunt ele substitute pentru realitate? Nu, pentru ca nu poti atinge persoana cu care vorbesti in retelele sociale si nici arma cu care tragi in jocurile pe computer. Daca persoana respectiva te calca pe nervi, ai vrea, cateodata, sa aduci cele doua actiuni impreuna. 😉

Si-atunci te intreb: de ce sa nu faci aceste experinte reale? De ce sa tragi la tinta intr-un joc cand o poti face intr-un poligon de tragere, simtind, cu adevarat, atingerea rece a armei, sunetul surd al glontului, satisfactia nepretuita de a-ti fi nimerit tinta?

Atinge-ti tinta la un poligon de tragere

Vrei senzatii unice, dar realitatea este prea constrangatoare. Vrei sa simti adrenalina, dar deja nu mai gasesti activitati capabile de a-ti oferi mai mult decat banalul intr-o forma placuta. Dar totul e sa nu te complaci si sa incerci sa-ti atingi tinta de a trai palpitant, macar din cand in cand…

Si cateodata vrei sa te eliberezi de stres, de nervi, sa te razbuni pe necazurile care ti se intampla sau pe persoanele care-ti fac viata grea. Dar legea si morala te opresc de la fapte extreme, iar singurul lucru pe care-l poti face este sa pui imaginea respectivului factor de stres pe un sac de box si sa te descarci.

Exista totusi o experienta care te elibereaza si care te face sa te simti uimitor, ea se petrece intr-un poligon de tragere. Esti doar tu, arma, tinta (care poate capata orice forma vrei in imaginatia ta) si linistea deplina rupta brusc de un sunet puternic si real. E sunetul armei si al despovararii tale de griji.

Tu si gandurile tale intr-un poligon de tragere

Rar se intampla sa ne atingem tinta exacta in multe aspecte ale vietii de zi cu zi. Mereu intervine cate ceva, oricat de mic, in vidul dintre tine si scopul tau, rar nimeresti punctul central al unui vis.

Thoughts are the gun, words are the bullets, deeds are the target, the bulls-eye is heaven.

Motivele pot fi dintre cele mai diverse, de la lipsa increderii in propriile forte pana la imposibilitatea de a-ti lua, intru totul, viata in propriile maini. Si astfel te poti simti descurajat, slab, neputincios, dar nu trebuie sa te lasi coplesit, ci sa incerci sa-ti recapeti increderea si linistea interioara.

Te poti apuca de yoga, de meditatie, dar rezultatul va necesita timp, sau poti incerca sa-l atingi intr-o secunda, intr-un poligon de tragere. Te-ai gandit vreodata sa incerci aceasta experienta?

Poligon de tragere sau locul perfect pentru concentrare si recreere

Daca nu, ar trebui. E mai mult decat o senzatie, e o traire completa, in care esti tu cu tine, iar tinta e chiar in fata ta. Opoligon de tragere poti atinge, iti poti depasi temerile, iti poti recapata fortele si nadejdea. O zi intr-un poligon de tragere e mai mult decat o terapie, e o descatusare in adevaratul sens al cuvantului.

Tu ti-ai nimerit tinta?