X

Plata securizata

Cum platesti voucherul?

 

Noi iti punem la dispozitie 4 variante de plata, tu alegi ce ti se potriveste mai bine:

1. Plata securizata prin EuroPayment Services

Platile cu cardul sunt securizate si procesate de catre euplatesc.ro Romania.

Daca plata este acceptata, comanda ta este procesata si trimisa imediat. Plata online, cu cardul bancar, se desfasoara intr-un mediu securizat asigurat de EuroPayment Services (serviciu specializat). 

EuroPayment Services Romania garanteaza  confidentialitatea totala a datelor tale bancare, fiind singura institutie care receptioneaza si proceseaza informatiile legate de cardul bancar. Mentionam ca firma noastra nu primeste, nu proceseaza si nu stocheaza datele cardului tau (numarul cardului, cod secret etc.) si nu are acces la acestea.

Daca plata online iti este refuzata, contacteaza banca emitenta a cardului, aceasta fiind singura in masura sa iti indice si sa iti solutioneze problema, sau reia procesul de comanda alegand o alta modalitate de plata.

Moneda in care poti plati prin aceasta varianta: Lei sau Euro

2. Plata securizata prin PayPal

PayPal, lider de incredere in platile online, permite cumparatorilor si intreprinderilor sa trimita si sa primeasca bani online. PayPal are peste 100 de milioane de conturi de membru in 190 de tari si regiuni.  Este acceptat de comerciantii de pretutindeni, atat pe eBay cat si in afara lui.

PayPal iti protejeaza informatiile cardului de credit cu cele mai performante sisteme de securitate si de prevenire a fraudei din industrie. Cand utilizezi PayPal, informatiile tale financiare nu sunt niciodata partajate cu comerciantul.

De ce sa utilizezi PayPal? Pentru a face achizitii sau a trimite bani cu PayPal – este gratuit. Pentru a cumpara si a plati rapid prin salvarea informatiilor tale in contul de PayPal.

PayPal este acceptat de milioane de firme din intreaga lume si este metoda preferata de plata pe eBay. Incepe sa utilizezi PayPal astazi!

Moneda in care poti plati prin aceasta varianta: Lei sau Euro

3. Transfer bancar (OP)

 Daca alegi aceasta varianta procesul de comanda va dura putin mai mult.  Dupa ce confimi comanda se va deschide o pagina cu informatii despre posesorul contului, Inbound Marketing S.R.L. si detalii despre cont, unde trebuie sa platesti.

Imediat ce plata este realizata trebuie sa ne trimiti OP-ul scanat la adresa de e-mail: [email protected] sau, daca nu ai posibilitatea sa scanezi OP-ul , la aceeasi adresa de e-mail  trimite numele de pe care s-a facut plata, suma si contul din care s-a facut plata.

Comanda va fi trimisa de indata ce vom primi depunerea ta, adica banii s-au vazut integral in contul nostru.

Daca plata online iti este refuzata, contacteaza banca prin care incerci sa realizezi transferul, aceasta fiind singura in masura sa iti indice si sa iti solutioneze problema, sau reia procesul de comanda alegand o alta modalitate de plata.

Moneda in care poti plati prin aceasta varianta: Lei

4. Plata ramburs

Daca alegi aceasta varianta vei plati pentru voucherul comandat (plus taxa de livrare de 25 lei) in momentul in care intri in posesia acestuia, adica la livrare. Curierul  iti aduce plicul la adresa de livrare pe care ne-ai specificat-o si platesti pe loc. Totul in conditii de securitate si confidentialitate maxima.

Moneda in care poti plati prin aceasta varianta: Lei

 

Indiferent de varianta de plata pentru care optezi, noi iti multumim ca ai ales ca cumperi de pe magazinul cadouriperfecte.ro. O decizie pe care n-o vei regreta!