X

Perfect Gift

Perfect gift? Nu chiar!

„De ziua ta… ziua ta… ziua taaaa… eu iti ofer draagoosteeeaaa!!”

Haide, draga, ma lasi?!??! Oricat de mult as aprecia sentimentele tale, incununeaza si tu iubirea cu un the perfect gift (sa fim si noi in ton cu englezismele…) Sa mi se increteasca parul de emotie, sa lesin de fericire, sa alerg in jurul blocului de 1000 de ori fara sa obosesc, sa mergi si tu pe stadion fara sa zbier la tine. Haideee… ofera-mi un cadou perfect!!


Perfect gift. Intre feminin si masculin

Cuvantul perfect sperie pe toata lumea. Oricine se gandeste la perfectiune se gandeste la ea intr-un cadru absolut ireal. The perfect gift poate fi daruit sau cu totii ne dorim cai verzi pe pereti? Ce reprezinta pentru voi the perfect gift? Sunt convinsa ca persoanele de sex feminim ar raspunde astfel: un Fat Frumos, un baiat inteligent, un iubit devotat, un inorog, o poveste de dragoste, o seara romantica, un sot sensibil.

Sunt la fel de convinsa ca persoanele de sex masculin ar raspunde astfel: 1km de bere, o sotie muta, un stadion la mine acasa, o Angelina Jolie, o sabie fermecata, o masina scumpa etc etc etc. The perfect gift ne duce mintea la cadouri ce pot fi indeplinite doar de zane bune!!

Si totusi..daca ar fi sa fie…care ar fi the perfect gift?

Zburand de la inorogi in lumea palpabila, perfectiunea unui cadou poate fi „atinsa” cu usurinta. In functie de persoanele ce ofera cadoul se modeleaza si perfectiunea. The perfect gift este acel cadou ce nu ne inseala asteptarile. Atunci cand mami si tati ne ofera o masina straina in loc de una de jucarie: PERFECT! Atunci cand prietenii ne ofera un zbor cu parapanta in loc de un tricou: PERFECT! Atunci cand colegii corporatisti ne ofera un tricou S in loc de o bluza marimea L: PERFECT! Atunci cand iubitul nostru lesina prin mall-uri in cautarea unui cadou perfect pentru printesele din noi: PERFECT!

To give anything less than your best is to sacrifice the gift.

Si daca nu e the perfect gift… ce e?

„Ce dragut e!”, „Dar vai, nu trebuia sa te deranjezi!”, „Cercei?!?!?!?! Oau..oau..oau..dragutz!!”, „Un gel de dus!! Ce frumosss mirooaseee.. e din alge verzi…”. Expresiile in genul celor de mai sus dovedesc ca the perfect gift e subtil, deci lipseste cu desavarsire. Intre oripilare si depresie, trebuie sa invatam sa acceptam si cadourile mai putin perfecte… Cand creierul ni se stramba ametitor intre dezamagire si dezgust, sa nu uitam sa zambim! Zambim cuceritor si rostim neincetat: multumesc, multumesc, ce dragut!!

Sugestii pentru categoria The Perfect Gift? Someone? Anyone?