X

perechea potrivita

Perechea potrivita: piesa lipsa din puzzle

Desi e simplu sa te bati cu pumnul in piept spunand ca el sau ea este perechea potrivita pentru tine, persoana care te completeaza, ei bine, de multe ori adevarul nu sta in ceea ce spunem. Vrei sa vezi daca ceea ce crezi si afirmi in legatura cu partenerul tau este cu adevarat ceea ce simti? Iata cateva trucuri si strategii care te vor ajuta sa gasesti raspunsul.

Cateva semne care iti vor spune daca e perechea potrivita

1. Vezi daca iti amintesti in mod natural ziua lui/ei de nastere, aniversarea voastra si zilele care sunt importante pentru ea/el – acest test trage greu pe cantarul sentimentelor tale si nu, nu are legatura cu talentul tau de a retine datele calendaristice.

2. Ii faci complimente atunci cand nu e in cea mai buna forma? Te atrage chiar si atunci cand are parul turtit, cearcane mari si e in haine de casa? Daca da, lucrurile sunt cu adevarat bune.

3. Cine detine controlul? Iti spune frecvent ce sa faci, incearca sa iti conduca viata, te manipuleaza pentru a obtine ce vrea? In acest caz, nu cred ca vorbim despre perechea potrivita.

4. Te incanta gandul de a-ti aduce partenerul in grupul tau de prieteni, de a-l prezenta familiei? Daca da, e un mare vot de incredere acordat relatiei voastre. In caz contrar, inseamna ca nu ai suficienta incredere in relatie, subconstientul tau fabricand mereu scuze pentru a-l tine departe de ochii lumii.

5. Te include in cercul lui/ei de prieteni? Proiecteaza concluziile de la punctul 4 asupra lui/ ei.

6. Te suprinzi visand cu ochii deschisi la viitorul vostru impreuna? Iti inchipui cum va arata casa in care veti locui, vezi Golden Retriever-ul pe care il veti plimba impreuna sau poate chiar…progeniturile voastre? Inca o bila alba in bolul notat „perechea potrivita”.

7. Te simti confortabil cu perechea ta astfel incat sa iti tii la vedere…vulnerabilitatea? Fara machiaj, atunci cand ti-e frica sau cand iti curg lacrimi, cand nu esti in cea mai buna forma fizica – toate acestea sunt momente in care nu ar trebui sa te ascunzi. Este minunat daca nu te temi sa ii arati aceasta latura a ta.

8. Gandeste-te la cat de mult se intersecteaza valorile voastre. Daca tu reciclezi si el arunca gunoiul pe fereastra, cat de mult crezi ca va functiona ce e intre voi?

9. Fii atent(a) la ce simti atunci cand ii declari sentimentele. O declaratie nu inseamna doar cuvinte frumoase, consistenta ei construindu-se dincolo de frazele atent alese. Urmareste-ti trairile si observa si raspunsurile pe care le primesti. Reciprocitatea este cruciala.

Iata o parte din ecuatia care te va ajuta sa depistezi daca ai alaturi perechea potrivita…

Ceea ce este foarte important este sa iti urmezi instinctele, o lectie pe care multi dintre noi am invatat-o facand tocmai contrariul. Noroc in dragoste si un weekend minunat, cu sau fara pereche! 😉