X

pe ploaieTot ii aud pe unii cum se plang ca nu stiu ce sa faca pe ploaie…

…si banuiesc ca au incercat toate lucrurile normale, banale, pe care le face tot omul pe ploaie. Iata de ce am pus cap la cap cateva lucruri mai putin conventionale, de bifat pe vreme ploioasa – si slava Domnului, nu ducem lipsa de ea.

De incercat pe ploaie si mai mult in ploaie:

1. Fugi afara, cerceteaza cu privirea multimea, insfaca un necunoscut sau o necunoscuta si ofera-i un sarut. La sfarsit tipa in gura mare: „O, da! Primul meu sarut dramatic in ploaie!”

2. Stai pe burta intr-o baltoaca si urla cat te tin plamanii: „Ma inec, ma inec!”

3. Stai pe locul din dreapta al masinii, semaforul e rosu si afara toarna cu galeata. Bun, acum lasa in jos geamul din dreptul tau, scoate limba la soferul din masina alaturata si spune-i (fara sa bagi limba in gura daca poti): „Pur si simplu nu inteleg de ce cainii fac asta doar cand e soare afara!”

4. Fa-ti un prieten sa rada in timp ce va ploua. Apoi, uita-te la el si zi-i: „Vai, ce-am zis? Te rog eu, nu mai plange!”

5. Ai nevoie de putina apa pentru gatit? Pune ingredientele intr-un bol, scoate-l pe fereastra , lasa-l sa se umple cu apa si apoi gateste mai departe. Invita pe cineva sa guste din „opera” ta.

Sunt un milion de lucruri de facut pe vreme „plangacioasa”. Si daca cele de mai sus ti se par… extreme, incearca macar o data, atunci cand incepe ploaia sa nu mai fugi cu restul lumii la adapost. Opreste-te, ridica privirea din pamant si bucura-te de apa… “picata din cer”.