X

pasi de dans

Pasi de dans pentru o lume fara directie

Ce m-a fascinat intotdeauna la filme e coloana sonora care amplifica orice traire, da frumusete fiecarui moment sau creste tensiunea. Ma gandeam zilele trecute in timp ce ma plimbam fara o directie anume cat de placut ar fi ca muzica sa ma insoteasca peste tot la fel cum ii insoteste pe eroii din filme (treci peste impulsul de a-mi recomanda un mp3 player, nu e acelasi lucru… 🙂 )
Cum ar fi sa ne traim viata pe ritmurile muzicii? Pasii de mers s-ar transforma in pasi de dans, in copaci ar fi cutiute muzicale, totul ar fi melodios si armonios…

Sa ne pastram totusi cu picioarele pe pamant chiar daca suntem usor cu capul in nori… Lasand fantezia la o parte, muzica si dansul au fost mereu o parte extrem de importanta a vietii mele.  Muzica m-a salvat in momente de tristete, a crescut pasiunea in momente romantice, iar dansul m-a ajuta mereu sa imi eliberez energia intr-un mod pozitiv.

In pasi de dans spre o stare perfecta

Exista muzica pentru orice stare, o melodie perfecta pentru fiecare sentiment, un ritm pentru fiecare bataie a inimii.
Totul e permis in materie de muzica si dans. Dezlantuirea simturilor prin miscarile trupurilor in pasi de dans e un miracol in fata in caruia imi inchin vesnic admiratia. M-a tulburat mereu conexiunea care se stabileste intre partenerii de dans, care isi leaga parca toate simturile, toate fiinta pentru a ne incanta cu vibratiile miscarilor perfecte.

Pasiune…pe pasi de dans

Muzica si dansul iti aprind parca flacari in priviri, iti cresc pulsul si te scapa de inhibitii. Miscarile indraznete in pasi de dans ametitori sunt posibile doar daca te lasi cu adevarat cuprins de muzica. Muzica e o stare, iar dansul este manifestarea sa. Cred ca pot sa va vorbesc mult si bine despre muzica si dans, dar nici o mie de cuvinte frumoase nu pot exprima mai bine frumusetea lor ca un exemplu de pasiune pe pasi de dans.

Hai sa uitam de orice grija si sa ne pierdem in frumusetea acestui dans minunat: