X

par facial

Despre par facial. Participi pe barba ta!

Un lucru e clar: barbile sunt la mare cautare de ceva vreme sau, ma rog, parul facial. Oriunde intorci privirea, ochii ti se adancesc in podoabele…faciale ale unor barbati pretentiosi (unii i-ar numi, pe drept sau nedrept, hipsteri). Tot felul de mustaciosi, barbosi, care de care mai unicat. Cu cat mai mult par facial, cu atat mai bine: asa par sa sune indemnurile venite din partea celor care au habar de moda, stil, trenduri etc. Pe unele dintre noi acest curent ne bucura (mult!) pe altele…not so much, vorba englezului.

Par facial la purtator: To beard or not to beard?

Daca despre parul facial in cazul doamnelor parerile majoritatii merg intr-o directie clara (exludem extremistele feministe din discutie), in randul domnilor parerile sunt impartite. O parte dintre noi, cele care ne-am ingrijorat ca ne vom bate in curand pe farduri cu baietii, sarim in sus de bucurie vazandu-i pe barbosi si pe mustaciosi.

Idei de par facialpar facial

Urmatoarele idei sunt pentru fetele care isi viseaza iubitii barbosi, pentru cei care se viseaza barbosi sau pentru barbosii care viseaza o schimbare…de barba. Pentru ca noi femeile nu putem fi prea rebele cand vine vorba de propriul par facial, permit sa ii incurajez calduros pe domni sa se lase putin purtati de val in acest sens. Eu zic ca vor ramane muti in fata fluxului de cuvinte de lauda venite, normal, din partea doamnelor si domnisoarelor cu astfel de…”fetisuri”.

Si pentru cei care nu vor in ruptul capului sa se conformeze lookului paros (sau nu dispun de materialul necesar), le spun ca pana la urma, the inner beard este cea care conteaza cu adevarat. ->

par facial