X

palarii vintage

Palarii vintage ce insufla aerul unor vremuri elegante

De paie, cu funde, de blana, cu voal, din fetru ori catifea, in diferite forme si culori, palariile si-au facut din nou aparitia pe strazile capitalei, odata cu venirea caldurii- ma gandesc. Si cum orice nou articol care „se poarta” starneste ravna fashionistelor de a avea aparitii care de care mai unicat, ce s-au gandit fetele? Sa scoata din cutia „de zestre” lasata de bunica diferite palarii confectionate si purtate cu zeci de ani in urma.

Rezultatul? Avalansa de palarii vintage de care ne ciocnim aproape zilnic daca alegem plimbarea printr-o zona centrala a Bucurestiului.

Palarii vintage: pentru o atitudine chic

Moda vintage a revenit de ceva timp, dupa cum ne indica vitrinele marilor magazine si fetele stiu cel mai bine cat de pretioase sunt acele palarii vintage scoase de la naftalina si nu cele facute in ziua de azi dupa modelele vechi. O palarie vintage dintr-un cufar vechi are o istorie si o culoare frumoasa si blanda data de timp.

Palarii vintage. Cateva modele din care sa alegi

O palarie vintage a ajust un „must have” in garderoba oricarei domnisoarei care tine cont de curentele modei si care vrea sa isi accesorizeze cu stil o tinuta simpla. Pentru ca palariile de orice fel (deci nu vorbesc doar de palarii vintage) sunt accesorii cu greutate, piese centrale ale unui outfit si din acest motiv nu trebuie eclipsate de o vestimentatie prea opulenta sau de alte accesorii.

Iata modelele care mi-au atras mie privirea si pe care te invit sa le „testezi”: