X

o stare de spirit

O stare de spirit buna se cunoaste de… dimineata

Si chiar e posibil sa iti faca ziua de zece ori mai buna… Nu trebuie sa ai vreun motive si nici nu trebuie sa fie o dimineata de weekend ca sa te trezesti cu un zambet larg pe fata. Cum incepi o zi obisnuita cu o stare de spirit nemaipomenita? Pune-ti o alarma vesela care sa te trezeasca din somn, tine o vaza cu flori in camera pentru ca primul lucru pe care il mirosi sa fie parfumul lor si gandeste-te ca te asteapta cea mai frumoasa zi din viata ta.

Aceste mici artificii iti pot da o stare de spirit buna, care te va anima inca dinainte sa deschizi ochii. Acum ca esti in picioare, pregateste-te sa ai o zi superba.

O stare de spirit buna dupa o zi de munca nebuna…

Dupa cele minim 8 ore petrecute la munca, ai nevoie sa te deconectezi… Ei bine, in loc sa petreci timpul liber pe retelele de socializare,  poti sa gasesti tot felul de activitati pentru a avea o stare de spirit excelenta in fiecare zi.

Iata cateva idei care iti pot asigura o stare de spirit buna

1. Un prieten bun. Intalnirea cu o persoana draga, cu care poate nu te-ai mai vazut de mult timp iti poate da o stare de spirit senzationala.

2. O fapta buna. Iata un lucru care iti poate asigura o stare de spirit pozitiva si e la indemana oricui… Ajuta un batran, plimba cainele vecinului sau fa pur si simplu un compliment si imbunatateste-ti karma.

3. O aventura. Si nu ma refer, neaparat, la una amoroasa. Fa lucruri noi, palpitante, si vei vedea cum vei avea brusc o stare de spirit revigorata.

4.  Putina miscare. Prin sport corpul tau elibereaza endorfina, hormonul fericirii deci daca te pastrezi activ poti avea o stare de spirit excelenta in fiecare zi.

5. Fii recunoscator pentru tot ce ai si invata sa spui “Multumesc!”.

6. Educa-ti spiritul! Mergi la teatru, la balet, intra intr-o galerie de arta sau intr-o librarie. Hraneste-ti creierul cu lucruri frumoase si interesante in fiecare zi.

7. Un pic de ordine… nu strica. O camera dezordonata iti poate oferi o stare de spirit nu tocmai pozitiva asa ca distreaza-te putin facand curatenie si ascultand muzica (si chiar dansand) in acelasi timp.

Sper sa dobandesti o stare de spirit excelenta, care sa se tina scai de tine. 😉