X

o lume perfecta

Intr-o lume perfecta in care fiecare ciorap are pereche…

…in care cineva nu ar chema liftul fix inainte sa apesi pe buton, in care usile autobuzului nu ti se inchid in nas, in care nu ploua in singura zi din saptamana in care ai uitat umbrela acasa, in care taximetristul cu care mergi nu-ti spune ca nu are sa-ti dea rest si nu sfarsesti prin a-i lasa dublul cursei, in care nu ti se duce bateria la telefon fix cand astepti un apel important, in care nu ai ramane incuiat pe-afara, in care… intelegi unde bat, nu?

Cum ar lumea fara aceste mici defectiuni (daca as fi gamer inrait, le-as lumi bugg-uri)? Cine poate sti? Poate ca toate aceste imperfectiuni sunt parte din farmecul ei si ca, de fapt, nu am putea trait intr-o lume lipsita de aceste mici evenimente. Poate ca toate aceste mici bugg-uri fac cumva viata mai frumoasa, ne resusciteaza putin din rutina si nu o lasa sa ajunga maladie.

O lume perfecta? Nu multumesc!

Sa ne amuzam totusi gandindu-ne la lucrurile astea marunte pe care le-am adus in discutie si care ne condimenteaza existenta. Ilustratiile apartin designerului Catrina Dulay.

o lume perfecta

o lume perfecta

o lume perfecta

o lume perfecta

o lume perfecta

o lume perfecta

o lume perfecta

o lume perfecta