X

o idee buna

O idee buna: un curcubeu in par

Adevarul este ca traim intr-o lume preponderent gri. Blocuri gri, cer gri, stari si moace gri. Suntem un produs de masa, dintre care mai rasar din cand in cand cateva produse unicat – unii ar spune ca sunt cu defect. Astazi, fetelor, m-am gandit sa va dau o idee buna, care nu necesita mari dezbateri ci doar o minte deschisa. Caci odata ce am trecut bariera ridicata de privirile celor din jur, lumea e in totalitate a noastra.

Si nu e nimic revolutionar in aceasta idee buna, e doar o idee colorata care ar trebui, teoretic, sa ne coloreze putin si zilele, macar vizual. Astazi vom vorbi despre suvitele curcubeu (de ce nu?!).

O idee buna si nebuna

Asadar, fetelor cu mintea colorata, va propun sa ne coloram si parul. Cum vom face asta? Nu orisicum, ci intr-un mod cat mai vesel, ca zilele si noptile de vara. Sa ne coloram deci suvitele de par intr-un fel creativ si simplu in acelasi timp.

O idee buna se cunoaste dupa…culori

De ce ai nevoie? In principiu, ai nevoie de un decolorant de par, folii de aluminiu si de cateva tuburi de vopsea (de diverse culori). Rezultatul? Cu putin noroc, asemanator cu cel din imaginea de mai jos. Sa ne inmuiem asadar parul in culori, si sa ne veselim de rezultat.

o idee buna