X

o alta lume

O alta lume, nascuta din banalitatea lumii reale

Ce poate fi atat de special la un degetar, o periuta de dinti sau un zar? Sunt obiecte de care ne lovim atat de des, pe care le folosim si apoi le asezam frumos, la locul lor. Nu vedem nimic dincolo de rolul lor strict functional, acceptandu-ne statutul de simpli utilizatori ai acestor obiecte. Dar daca am deveni privitori? Daca am incerca sa spargem barierele gandirii conventionale, sa dam frau liber imaginatiei atat de bine ferecata de rutina… obositoare a vietii de zi cu zi si sa indraznim sa patrundem intr-o alta lume, in care niciuna dintre regulile realitatii in care traim n-ar mai fi valabila?

Juxtapuneri ce creeaza… o alta lume

Atunci am reinstaura surpriza, uimirea, frumusetea in fiecare aspect al existentei noastre marunte si, mai ales, am descoperi cat de usor ne putem depasi limitele numai de noi impuse.

Nancy Fouts a reusit… jucandu-se. Combinand banal cu banal a obtinut extraordinar.

Privind aceste imagini m-am decis ca, de azi inainte, sa-mi notez fiecare vis. Nu de putine ori s-a intamplat ca mintea mea, prea preocupata pet imp de zi, sa imi dezvaluie lucruri fabuloase noaptea, pe care apoi le-am dat rapid uitarii. Ce-ar fi sa incerc sa le transpun in realitate?

Te las cu aceste imagini parca… dintr-o alta lume. Mai multe poti vedea aici.

Invitatie intr-o alta lume… paradoxala

o alta lume

o alta lume
o alta lume

o alta lume
o alta lume
o alta lume

o alta lume
o alta lume
o alta lume
o alta lume
o alta lume
o alta lume