X

noroc chior

Citeste pe fata ta daca te bucuri de noroc chior!

Se spune despre unii oameni ca s-ar fi nascut sub o stea norocoasa. Vorbesc de oamenii aia pentru care par sa lucreze toate energiile universului, carora parca „le pica lucruri din cer”, care sunt ocoliti de necazuri si pe care ii cam privim cu usoara invidie…

Una dintre tehnicile care te pot ajuta sa afli de cat noroc „divin” te bucuri este practicata de chinezi: cititul pe fata. Desi multi sunt sceptici in ceea ce priveste aceasta modalitate de masurara a norocului, mai toti suntem la un anumit nivel curiosi in legatura cu ea, nu?

Noroc chior: portret robot

1. O fata simetrica – nu prea mai e un secret pentru nimeni faptul ca simetria trasaturilor fetei stabileste gradul de atractivitate al unei persoane, influentandu-i succesul in viata. Chinezii insa considera simetria fetei ca fiind o caracteristica esentiala a celor inzestrati cu noroc divin.

2. Urechi lungi. Urechile bine definite si proportionate sunt alte semne clare de noroc. Ele simbolizeaza Raul Galben pentru chinezi, amintindu-le acestora despre Buddha.

3. Ochi luminosi. Indiferent de marime si forma, ochii ar trebui sa aiba tot timpul o stralucire aparte, sa transmita vitalitate si prosperitate.

4. Pometi proeminenti. Acestia sunt un semn de bogatie si noroc, semnificand succes intre 21-40 de ani.

5. Sprancene groase. Sunt un semn de vitalitate, dar in acelasi timp au si rol de protectori ai ochilor (despre care se spune ca ar fi oglinda sufletului) de spiritele rele, persoanele invidioase si de ghinion. Asa ca, poate ar fi bine sa nu exageram cu smulgerea lor, cine stie, poate ca penseta ne va ciupi si din…noroc.

6. Nas lung. Nu trebuie sa fii chiar Pinochio pentru a te bucura de prosperitate, insa un nas generos este asociat cu norocul financiar, succes in afaceri si in viata in general.

7. Buze-lotus. Dincolo de a fi considerata un semn de frumusete, gropita dintre buze si nas mai este asociata cu raul Huai, un simbol acvatic al norocului si prosperitatii.

8. Barbie puternica. Un maxilar bine conturat si o barbie usor proeminenta sunt indicatori ai abilitatii oamenilor de a aduna averi.

9. Frunte proeminenta. O frunte inalta, usor rotunjita este un semn clar (in cultura chinezeasca) de noroc si bogatie.

Cam astea sunt trasaturile norocosului, eu zic sa dam fuga la oglinda si sa vedem cum stam. 😉