X

O colectie de imagini in ton cu noaptea trecuta, noaptea de Halloween

Subiectul saptamanii este in mod sigur Halloween-ul. Daca ieri stateau in fata mea in supermarket, asteptandu-si cuminte randul la casa de marcat 2 vampiri, 1 pisicuta si un detectiv, sunt convinsa ca de astfel de personaje ma voi ciocni tot weekendul.

In vremurile apuse insa, Halloween-ul era o sarbatoare mult mai cuminte, in care nu vedeai pe strada nicio vrajitoare facandu-si de cap cu un spiridus. Era insa o ocazie foarte buna de a trimite vederi postale apropiatilor.

Dupa noaptea de Halloween, au venit pe o coada de matura cateva carti postale vintage…

The playful style and breezy content of the postcards vividly evoke an era of frequent correspondece on every possible occasion, in which postcards served as the „email” of their time.

Culese din galeria digitala a Bibliotecii Nationale Publice din New York, iata o serie de carti postale care au calatorit putin peste 100 de ani, pana in zilele noastre.

noaptea de halloween noaptea de halloween noaptea de halloween noaptea de halloween noaptea de halloween noaptea de halloween noaptea de halloween noaptea de halloween noaptea de halloween noaptea de halloween noaptea de halloween noaptea de halloween