X

micul artist

Ai auzit de micul artist?

E cel care deseneaza cu pixul pe spatele caietelor, cel care canta in dus in fiecare dimineata, cel care priveste cu atentie stropii de ploaie cum se preling pe geamul ferestrei, cel care deseneaza cu creta pe asfalt vara, cel care scrie  din cand in cand mici poezii cu rima imperecheata… Il cunosti, sau poate il vezi in fiecare dimineata in oglinda, si ti-e tare drag.

Every artist was first an amateur. ~ Ralph Waldo Emerson

Micul artist e un mare curajos…

…caci nu se da batut, ci incearca sa isi gaseasca penita, pensula sau poate acordul care il va ajuta sa treaca de la statutul de muritor la cel de…creator. Toti ar trebui sa avem curajul de a deveni creatori, de a cauta in mintile si sufletele noastre darul de a crea ceva, fie ca sunt niste cuvinte pe o foaie, niste forme pe o plansa, niste sunete scoase din varful degetelor ce mangaie chitara.

Arta ta nu trebuie sa ajunga in galerii faimoase sau pe mari scene pentru a-si indeplini telul. E nevoie doar sa aduca un zambet pe fata cuiva, sa mareasca ochii altcuiva, sa ciuleasca macar o pereche de urechi pentru a putea spune ca si-a indeplinit destinul.

Cam asta ne transmite comic-ul de mai jos (cuvintele ii apartin lui Kurt Vonnegut)

micul artist