X

magazine de cadouri online

Magazine de cadouri online. Tu ce alegi, mersul pe jos sau search-ul?

Lipsa inspiratiei, a timpului sau chiar a chefului de a cutreiera zeci de magazine ii determina pe romani sa opteze pentru shopping-ul din magazine de cadouri online. Cati dintre noi, cei aflati in campul de munca de obicei intre 9:00-18:00, mai gasim resursele necesare de rabdare, vointa si forta fizica pentru “a da iama” in magazine dupa ce se termina programul de munca? Prea putini.

Aglomeratia din magazine, criza de timp, picioarele tot mai grele de la mers si toate celelalte dezavantaje ale efortului fizic depus in vanatoarea de cadouri, cred ca sunt motive suficient de bune pentru care ai putea opta pentru cautarea unui cadou in online.

Magazine de cadouri online: te scutesc de efortul fizic depus pentru gasirea cadoului perfect

Marele avantaj al shopping-ul in magazine de cadouri online este eliminarea „pelerinajului” prin magazinele cu structura fizica. In ceea ce priveste oferta, este suficient de variata. Totusi, in cazul in care vrei sa cumperi ca si cadou un articol vestimentar cel mai indicat ar fi sa alegi varianta clasica a shopping-ului, pentru ca in cazul in care marimea nu e cea potrivita procesul de inlocuire dureaza mai putin decat in cazul achizitionarii articolului dintr-un magazin online.

In rest, plaja de cadouri pe care poti arunca un ochi in mediul virtual este una variata, de la accesorii, bijuterii, decoratiuni, gadget-uri, carti, jocuri, obiecte personalizate si pana la vouchere cadou.

Magazine de cadouri online: pro/contra?

magazine de cadouri onlineIn orice aspect exista de obicei doua tabere, o tabara pro si o tabara contra. In tabara contra intra clar traditionalistii, cei care opteaza de obicei pentru metodele offline de petrecere a timpului liber si inclusiv de shopping, iar in tabara pro intra „internautii”, persoanele care au o activitate intensa in online si carora le este extrem de familiar conceptul de shopping in magazine de cadouri online.

Pe langa acesti reprezentanti din fiecare tabara mai exista si tipologiile „de mijloc” care vin cu diverse argumente pro/contra legate de shop-urile online.

Unul dintre amicii mei, mai inversunat cu „ale internetului”, imi tot spune cat de impersonal i se pare gestul de a cumpara cu doar un click obiectul pe care il vei oferi cadou. Asa o fi, insa si in cazul acestei probleme online-ul vine cu solutii: nu cumperi obiecte, cumperi activitati. De curand, i-am facut o mare surpriza unei prietene cu un voucher cadou pentru o sedinta la spa, care a incantat-o nespus. Si sincer, in acest caz, chiar nu are importanta cum cumperi cadoul. Ba chiar, varianta online este alegerea potrivita atunci cand alegi sa faci cadou o activitate, deplasarea fiind inutila.

Asadar, eu zic sa dam o sansa search-ului ca forma de cautare a unui cadou si sa nu ocolim „straduta” cu magazine de cadouri online.