X

machiaj de halloween

Pentru un machiaj de Halloween cat mai…BOOhohoo!

In principiu nu ai nevoie de foarte multe lucruri, esentiale fiind rabdarea si creativitatea. Asa ca daca nu ai cum sa intri intr-un salon de make-up de unde sa iesi vreun demon, vrajitoare sau mai stiu eu ce dracovenie, trebuie sa muncesti putin pentru a obtine un machiaj de Halloween…inspaimantator sau cel putin interesant.

Ei bine, bohohoo-ul unui machiajului, oricat ar parea de complicat, se poate construi destul de usori, daca urmezi cativa pasi, pe care ii gasesti exemplificati in foarte multe tutoriale online – ce ne-am face fara ele?

Un machiaj de Halloween…de groaza!

Avantajul cel mai important, zic eu, al unui machiaj de Halloween complex si bine executat ar fi ca te scapa oarecum de bataile de cap legate de costumatie. Asadar, un make-up elaborat, de efect, te va ajuta sa investesti mai putin in costumatie. O rochie de dantela neagra, simpla va completa de minune un machiaj de creepy doll, fara a parea…prea putin.

Pune deci mana pe trusa de farduri in nuante inchise, verifica-ti stocul de gene false excentrice si treci la treaba! La sfarsit, cu putin noroc, iti va fi frica sa te uiti in oglinda. 😉 Muhahaha!

Machiaj de Halloween in 2 pasi si 3 miscari

Si cateva executii de machiaj de Halloween dupa care te mai poti inspira:

machiaj de halloween

machiaj de halloween

machiaj de halloween

machiaj de halloween

machiaj de halloween

machiaj de halloween