X

Locuri speciale necunoscute

Daca India are Taj Mahal, Paris este in intregime un loc al iubirii, Ucraina vine si ea cu un loc incredibil construit parca special pentru cei ale caror inimi bat in acelasi ritm: Tunelul iubirii… Tunelul nu este destinat insa in exclusivitate iubaretilor, ci si unei linii de cale ferata. Asadar, suieratul locomotivelor si sunetul rotilor de tren acopera din cand in cand sunetul facut de bataile inimilor amorezilor. Insa acest lucru nu fura din romantismul locului, ci ii ofera parca un farmec extra.

locuri speciale

Locuri speciale: Un bilet, va rog?…

Din nou intr-o nota contradictorie romantismului standard, tunelul este de fapt o sectiune de trei kilometri de linie ferata privata, apartinand unei fabrici de fibrolemnoase, din apropiere orasului Klevan, in estul Ucrainei.

Cu toate acestea, primavara, tunelul se transforma intr-un loc de poveste, copacii devenind martorii unei altfel de calatorii, aceea a iubirii.

locuri speciale

locuri speciale

Magia unor locuri speciale

Magia acestui loc se intampla asadar in anotimpul renasterii naturii, atunci cand copacii revin la viata si creeaza un arc inchis de frunze sub care se plimba deopotriva trenuri si indragostiti.

Se spune ca indragostitii vin aici pentru a-si pune o dorinta, iar daca acestia sunt sinceri in iubirea lor, dorinta se implineste… Dar sa lasam cuvintele si sa privim imaginile cu acest loc minunat, care sunt, zic eu, mai mult decat graitoare. 🙂

 

locuri speciale

locuri speciale

locuri speciale