X

intrebari de oracol

Intrebari de oracol – iti mai aduci aminte?

Daca ai copilarit prin anii ’90, cu siguranta iti amintesti acele caietele pline cu decupaje din reviste si…intrebari iscoditoare, pe care le completai in scoala primara si chiar in generala. In pauze sau pe furis, sub banca, in timpul orelor, te straduiai sa dai raspunsuri cat mai interesante sau amuzante si asteptai cu sufletul la gura sa vezi raspunsul acelui coleg care iti placea la intrebarea…”de cine iti place?”(din pacate, pe-atunci toti preferam mai degraba sa ne ascundem simpatiile).

Atunci cand Facebook nu exista inca, cand wall-urile nu spuneau cam tot ce doream sa stie lumea despre noi, existau totusi metode rudimentare, copilaresti de a ne construi un profil social – dar cu un parfum mult mai intens. Provocarea mea: gaseste aceste prime forme de socializare in retea, atinge caligrafia, miroase paginile, citeste randurile si lasa-te transpus(a) in timp.

Din vremuri de mult apuse, intrebari de oracol bine puse…

Din unghere prafuite ale memoriei, am incercat sa extrag o serie de intrebari de oracol, asa cum au fost ele arhivate de creier. In plus, am rasfoit si prin arhivele unor prietene la fel de amuzat-interesate de subiect ca si mine. Concluzia? Barfitorul caietel era interesat in special de: muzica preferata, masinile preferate, filmele preferate, animalul preferat, culoarea preferata, mancarea preferata, actorii preferati, melodia preferata, zodie, frati/surori – cati?, daca aveai prieten(a) etc.

Te las cu amintirile care sigur sigur te-au navalit si cu zambetul nostalgic de pe buze.