X

intalnirea perfecta

Reteta pentru intalnirea perfecta?

Intalnirile romantice sunt de cand vremea sabotate de diverse ganduri, care sub forma de asteptari exagerate, care sub forma complexelor. Stresul pe care ni-l autoinducem prin incercarea de a impresiona ne face sa nu ne purtam natural si sa distrugem ceea ce ar fi putut fi intalnirea perfecta.

Personal mi-a placut sa joc mereu cartea simplitatii in ceea ce priveste o intalnire. O rochita simpla, machiaj natural si un comportament cat se poate de neincorsetat. E normal ca la inceput sa fim putin rezervati sau sa incercam sa impresionam si asta nu e un lucru rau decat daca se depasesc anumite limite.

Intalnirea perfecta. Unde se intampla?

intalnirea perfectaPe langa hainele pe care le alegem, pe langa atitudinea pe care ne hotaram sa o postam, e foarte important dupa parerea mea locul ales. De obicei, intalnirea perfecta se desfasoara intr-un loc linistit, astfel incat cei doi „porumbei” sa nu fie inhibati de vreo privire indiscreta.

Atmosfera are un rol aparte in creeare unui moment perfect. Totusi, cea mai importanta este conexiunea care se stabileste intre cei doi. Intalnirea perfecta are mai mult legatura cu energia care exista intre el si ea si mai putin cu detaliile tehnice. Dar nu putem sa nu recunoastem marele rol al atmosferei create: acela de a detensiona starea celor doi, de a relaxa gesturile si vocile tremurande.

Fie ca sunteti printre nori intr-un balon, la o cina romantica sau pur si simplu pe malul unui lac dintr-un parc, totul se rezuma pana la urma la ceea ce transmite fiecare si la sinceritatea vorbelor si a privirilor.

Lucruri care pot distruge intalnirea perfecta

Chiar si o conexiune extraordinara poate fi afectata daca nu tii cont de cateva reguli de conduita. Intalnirea perfecta poate fi distrusa daca:

–          Vorbesti prea mult despre fostul/fosta

–          Iti faci cunoscuta dorinta de maritis

–          Intarzii exagerat de mult

–          Mentii o pozitie defensiva a corpului

–          Incerci sa domini discutia

–          Incerci sa pari ceva ce nu esti cu adevarat

–          Esti excesiv de timid/timida

–          Incepi discutii despre bani (ex. il/o intrebi cat castiga)

–          Te uiti des la ceas

–          Pui intrebari indiscrete…

Si poate ca mai sunt si alte lucruri care pot strange nori peste intalnirea perfecta. Dar riscurile scad in momentul in care se intalnesc doua jumatati ale unui singur intreg. Am zis-o si pe asta, cu riscul de a starni rasul vreunuia dintre voi sau de a parea o naiva incurabila.

La tine cum a decurs intalnirea perfecta?