X

imagini spectaculoase

Imagine spectaculoase, o simpla apasare pe buton

Oare? Sunt sigura ca orice fotograf ar contrazice acest subtitlu, argumentand ca, in spatele unor imagini spectaculoase, se afla un echipament foarte bun, o rabdare fara margini, multa munca si, mai presus de orice… un gram de noroc! Pentru ca oricat de bine ai cunoaste toate tehnicile de fotografiere, daca nu te afli in momentul potrivit la locul potrivit, te poti lauda cu  fotografii frumoase, dar nu extraordinare.

Imagini spectaculoase sau… spectacol in imagini

Si nu trebuie sa fii cocotat pe Burj Khalifa sau pe marginea Marelui Canion, poti surprinde imagini spectaculoase chiar si in spatele blocului, daca esti atent la detalii. Desigur, natura ne ofera cele mai multe oportunitati pentru a imortaliza momente extraordinare, insa acest lucru nu ar trebui sa te opreasca din a-ti urma pasiunea sau… din a-ti dedica timpul liber unui hobby absolut magnific, mai ales acum cand vara este dupa colt – fotografia!

Si, pentru incurajare… cateva imagini spectaculoase!

imagini spectaculoase

imagini spectaculoase
imagini spectaculoaseimagini spectaculoaseimagini spectaculoaseimagini spectaculoaseimagini spectaculoaseimagini spectaculoaseimagini spectaculoaseimagini spectaculoaseimagini spectaculoaseimagini spectaculoaseimagini spectaculoaseimagini spectaculoaseimagini spectaculoase