X

iepurasul de paste

Iepurasul de paste. Cine nu-l recunoaste?

Salut! Ma cunoasteti de cativa ani, unii din poze, altii din auzite. Copiii, cu siguranta, vor spune ca ma cunosc din cadourile de Paste. Nu stiu sigur ce sunt: o poveste, o legenda sau poate o idee comerciala care a devenit deja traditie.

Un lucru stiu sigur: ca eu, Iepurasul de paste, sunt iubit de toata lumea si ma mandresc ca pot face concurenta Mosului…

Iepurasul de Paste si cosul sau de cadouri

Nu mai e mult pana voi topai in pragul casei tale cu un cos de cadouri. Ceva mai sarac decat in anii de dinaintea crizei dar cu speranta in mustati ca la anul nu voi mai avea bugetul limitat.

Am muncit din greu, in atelierul meu, pentru copiii de toate varstele. Pentru unii am stat sa nascocesc cele mai bune retete de ciocolata si prajituri, pentru altii am fabricat jucarii, biciclete, placi de skateboard, zmeie de hartie si am croit echipamente sportive in diverse marimi si culori.

Am compus versuri pentru tineri amorezati si am completat felicitari cu cele mai calde urari de la Iepurasul de Paste. Iar pentru toate doamnele si domnisoarele am creat bijuterii si ornamente de par si am impletit cosulete pentru sticlutele cu ulei de trandafir. In plus, am plantat in gradina mea multe flori de primavara.

The Easter Bunny came by today
and left surprises along his way.

Iepurasul de Paste va ureaza: Sarbatori frumoase!

Sunteti oameni frumosi pentru care sper ca optimismul, sensibilitatea si altruismul sunt trasaturi definitorii. In aceste momente de sarbatoare vreau sa cred ca veti primi si veti face la randul vostru cadouri care sa depaseasca si cele mai inalte asteptari.

Ard de nerabdare sa ne revedem si la anul cu povesti despre bucuria de a oferi cadouri… si spuneti-le si celorlalti ca iepurasul de Paste chiar exista.