X

idei de cadouri haioase

In cautarea unor idei de cadouri haioase

M-am echipat: o cana de cafea tare, un bandaj stramt pentru degetul aratator si muuulta rabdare! Pornesc in cautari de idei de cadouri haioase…pe net. Deschid browser-ul, dau search pe google si incep sa caut, ore intregi, idei de cadouri haioase. Nu, nu pot ceda, e ziua celui mai bun prieten si trebuie sa gasesc ceva cu adevarat iesit din comun!

Dar ceea ce pierd din vedere este ca un motor de cautare nu-mi cunoaste prietenul, iar rezultatul stradaniei mele nu va fi unul satisfacator. Desigur, voi gasi tot felul de “idei de cadouri haioase” cum ar fi cani cantatoare sau suporturi pentru bere de tinut pe cap…dar este oare ceea ce-mi dorec pentru el?

De ce idei de cadouri haioase?

Probabil din prea multe experiente esuate cu cadouri care mie mi s-au parut “perfecte” pentru prieteni, refuz sa mai vad o data un zambet fortat si o reactie stangace la deschiderea cadoului pe care m-am chinuit atat de mult sa-l gasesc! Si da,idei de cadouri haioase recunosc, egoismul se afla la baza dorintei mele, pentru ca, in loc sa ma gandesc in primul rand la ce il face fericit, mintea imi sta la cum ma voi simti eu cand i-l voi oferi. Fara intentie, desigur.

Cand am trecut ultima data prin aceasta experienta, mi-am facut o “analiza de comportament” pentru a afla de ce caut idei de cadouri haioase. Si-am stat si m-am gandit…si-am ajuns la concluzia ca explicatia este dorinta de a vedea zambetul pe buzele celui caruia ii daruiesc un cadou, in momentul in care i-l daruiesc! In spatele unui cadou haios se afla dorinta de a-l vedea fericit pe sarbatorit.

Si de aceea cautam idei de cadouri haioase…pentru a salva momentul.

Travaliul unor idei de cadouri haioase

Dar ce inseamna idei de cadouri haioase? Pana unde se poate vorbi despre “haios” si unde se trece granite catre “prost gust” si “grotesc”? Stiu, imi veti spune ca depinde de persoana, dar si aici totul este subiectiv. Si pana la urma, daca vrem intr-adevar ca un prieten sa fie fericit, trebuie sa ne gandim la efectele darului pe termen lung sau scurt.

Deci, pe scurt: ce face cineva cu o cana care se aprinde si scoate confeti sau cine stie ce? Hmmm…o pune in raft. In cel mai bun caz. Sau o da mai departe si mai departe in cercul lui de prieteni pana cand se intoarce la tine. Iar tu o vei da mai departe. 😀 Glumesc.  Totusi, concluzia este ca ceea ce numim idei de cadouri haioase sunt cat se poate de…banale.

Idei de cadouri haioase? Think again

idei de cadouri haioaseAsadar, dupa lupte seculare cu lipsa de inspiratie, eu am ajuns la concluzia ca, in loc sa caut idei de cadouri haioase, mai bine caut in amintiri, in discutiile si momentele petrecute impreuna cu respectiva persoana pentru indicii legate de pasiunile sau dorintele lui. Si incerc sa-i daruiesc o particica din dorinta sa sau sa-l aduc macar cu un pas mai aproape de indeplinirea ei. De aceea, cadoul pefect nu este, in niciun caz, un obiect…