X

horoscopul lunii august

Horoscopul lunii august pentru toate zodiile, fara discriminari…

Taur, Scorpion, Pesti, Leu ori Fecioara, oricare ti-ar fi specia din care faci parte din punct de vedere astrologic, trebuie sa citesti horoscopul lunii august, un horoscop cum nu s-a mai pomenit! Se pare ca soarele si toate celelalte astre implicate in operatiunea previzionala ne-au pus gand bun luna asta si ne dezvaluie lucruri uimitoare.

Tu, care rasfoiesti mereu paginile revistelor pentru a ajunge la pagina „indiscreta” cu previziuni pentru toate zodiile, tu care stii pe de rost cele mai bune site-uri de profil in descifrarea toanelor astrelor, lasa caii verzi sa alerge liberi pe pereti, si uita-te putin pe previziunile de mai jos.

Horoscopul lunii august: previziuni nemaivazute, nemaiauzitehoroscopul lunii august

In luna august, Soarele, Luna, Mercur, Venus, Marte, Jupiter, Uranus, Neptun si Pluto se vor afla in pozitie favorabila pentru toate semnele zodiacale, cuvantul care guverneaza aceasta luna fiind: foarte multa distractie.

horoscopul lunii augustHoroscopul lunii august – Dragoste si cuplu

Venus, planeta iubirii, este alaturi de toti cei care sunt intr-o relatie si vor sa o duca la un nivel superior, de toti cei aflati in cautarea marii iubiri si, desigur, alaturi de cei care au iesit dintr-o relatie si vor sa se infrupte din dulceata iubirilor de-o vara. Soarele intra in casa iubirii si a erotismului, luminandu-ti viata sentimentala.

Horoscopul lunii august – Cariera si bani

Marea surpriza a lunii: seful iti va rasplati eforturile cu 30 de zile de concediu, o prima grasa si o promovare fix inainte sa iesi pe usa. Cu Jupiter in casa banilor, august e luna in care acestia iti vor pica din cer, fie ca vin „pe calea” unui castig neasteptat, fie ca ii gasesti pe strada pur si simplu, ori vreo ruda binevoitoare iti face un cadou-surpriza.horoscopul lunii august

Oricum ar fi, vei uita complet de grijile materiale si te vei concentra pe planificarea vacantelor multe pe care le vei petrece cu prietenii.

Horoscopul lunii august – Sanatate si moral

horoscopul lunii augustDaca pana acum nu prea te-ai simtit ca Popeye marinarul, afla ca luna asta vei deborda de energie si vitalitate, si nimic nu iti va sta in calea dorintei de a te bucura la maxim de vara. Starea de spirit va fi una extrem de optimista, increderea in propria persoana atingand un punct maxim.

Cam acesta ar fi horoscopul lunii august…

…singurul pe care trebuie sa il cunosti, in cazul in care te simteai tentat sa pici in plasa altor previziuni, mai gri. Fie ca astrele sa se alinieze dupa cum iti doresti, luna asta! 😉