X

foaie de hartieMai mult decat o foaie de hartie…

Imaginatia, aceasta mica portita care ne ajuta sa evadam din realitatea uneori prea dura sau apasatoare, poate fi “asternuta” pe o foaie de hartie si sub alta forma, nu numai in cuvinte… Si pentru ca, de cele mai multe ori, frumusetea este sinonim cu simplitatea, astazi m-am gandit sa va arat cateva sculpturi in hartie care nu impresioneaza prin munca depusa sau prin gradul de dificultate, ci prin ideea simpla, dar minunata care a stat la baza lor.

Ce vezi intr-o foaie de hartie alba?

Poti vedea o poveste minunata inca nescrisa, poti vedea o scrisoare de dragoste ce schimba destine, poti vedea o lume ce asteapta sa ia nastere din mana ta,  poti vedea un prieten ce nicicand nu-ti va trada increderea, poti vedea orice atat timp cat nu te lasi intimidat de faptul…. ca nu vezi nimic.

O foaie de hartie, mai multe povesti

Iata, asadar, ce poti face cu o foaie de hartie alba, un cutter si o creativitate… fara margini in cateva lucrari uimitoare ale artistului Peter Callesen:
foaie de hartie
foaie de hartie foaie de hartie
foaie de hartie
foaie de hartiefoaie de hartie
foaie de hartie
foaie de hartiefoaie de hartiefoaie de hartiefoaie de hartiefoaie de hartiefoaie de hartiefoaie de hartiefoaie de hartiefoaie de hartiefoaie de hartiefoaie de hartiefoaie de hartie foaie de hartiefoaie de hartie
foaie de hartie