X

flori de hartie

Flori de hartie – un cadou neparfumat si totusi…minunat

Adevarul este ca noi, fetele (si respectiv femeile), iubim florile, indiferent daca au fost cumparate de la o florarie de lux, ori au fost culese de pe camp sau, cine stie, furate din vreo gradina… Le iubim pur si simplu. Si mai iubim un lucru: cadourile handmade – pentru care cel care ne-a oferit darul a muncit cu propriile maini, pentru care si-a rupt din timpul pretios doar pentru a zari pe chipurile noastre- uneori incruntate- un zambet luminos.

Si uite-asa, combinandu-le pe cele doua, am ajuns la topic-ul de azi: flori de hartie. Poate ca nu sunt cele mai parfumate flori, insa trecand peste aspectul legat de miros, un astfel de cadou va impresiona fara doar si poate orice domnita…dintre cele demne de mentionat, desigur.

Un buchetel din flori de hartie pentru tine

Asadar, domnilor care cititi aceste randuri – sper sa fie cateva spancene nepensate deasupra ochilor care citesc aceste randuri- inarmati-va cu un foarfece, hartie colorata si, desigur, cu ceva rabdare. Impreuna o sa patrundem in tainele unei tehnici care va va ajuta sa surprindeti in mod placut o persoana draga din viata voastra, probabil in fustita sau rochita.

Flori de hartie: doua tutoriale pentru incepatori

Florile urmatoare „cresc” foarte usor, asa ca nu e nevoie de „gradinari” priceputi ori talentati ci doar de unii hotarati. Spor la decupat si grija la degete!

1)

flori de hartie

2)

flori de hartie

flori de hartie

flori de hartie

flori de hartie

flori de hartie