X

fie ca

Fie ca…urarile tale sa fie tot timpul inspirate!

Nu stiu cum se face ca in ultima vreme am fost invitata la o groaza de aniversari. Cine nu isi serbeaza ziua de nastere, a gasit in mod absolut exceptional o cale de a-mi pune la incercare priceperea in materie de urari.

Intarcarea pisicii, anuntul logodnei, 3 luni si 6 zile de la ultima betie, casa noua, copil nou, tatuaj nou, nas nou – si uite asa trebuie sa iti torturezi mintea pentru a nascoci cele mai inspirate, amuzante, potrivite mesaje de sarbatoare.

Fie ca! Da-mi Doamne minte de ursitoare!

Pusa in fata unei… ocazii speciale, ma intreb cine Doamne iarta-ma a dat tonul urarilor sarbatoresti? Raspunsul ramane (daca nu cumva ma ajutati voi) necunoscut.

Si uite-asa apar una dupa alta, ocazii de scos in mod miraculos cuvinte inspirate din joben.

Si pentru ca fiecare magician bun are trucurile lui, am pus si eu la cale, de-a lungul anilor de scris felicitari, sms-uri si rostit urari care mai de care, o reteta care sa ma scoata din incurcatura.

Fie ca urarea ta sa fie cea mai cea!

Ingrediente:

  • 1 bucata prieten(a) carora sa ii adresezi urarea
  • 2-3 lucruri nemaistiute de nimeni (in afara de tine) despre el/ea
  • 1 varf de lingurita simt al umorului (dupa gust, se poate si mai mult)
  • 3 cani creativitate

Pentru topping:

Mod de preparare: se iau ingredientele, se mixeaza bine si se pun la copt la foc mic. Se scoate urarea din cuptor si se adauga topping. Pofta buna!

Lasand pentru o secunda gluma la o parte, este important sa le spunem oamenilor dragi cuvinte din suflet si nu doar la… ocazii speciale.

Nu e usor sa rostesti cuvintele potrivite la momentul potrivit, tocmai din acest motiv cred ca va fi apreciat efortul, care transpira de obicei din orice urare sincera, oricat de stingher formulata.

Luand din nou gluma in brate, sa va creasca urarile mai mari decat cozonacii bunicii!