X

femeia perfecta

Domnilor si domnisorilor, va prezentam: Femeia perfecta!

Cine ar fi crezut ca reteta era una atat de usoara? Cati barbati se vor lovi oare cu palma peste frunte chiar acum? Caci a sosit momentul in care li se va inchide gura scepticilor care se bateau cu pumnul in piept ca: domle, nu exista femeia perfecta! Femeia perfecta a fost descoperita, iar specimenul vine sa socheze o lume intreaga…de masculi.

Ei bine, dragii mei, femeia perfecta se pare ca nu e doar una. Aparent, pentru fiecare dintre dumneavoastra exista cel putin un astfel de specimen.

Femeia perfecta, descoperita in laborator

Nu vorbim acum despre sufletul pereche, nici despre forme perfecte ci despre…sotia ideala pentru fiecare dintre posesorii de testosteron.

Caracteristicile care definesc femeia perfecta sunt cu atat mai socante cu cat o buna parte din ele mi-au fost dezvaluite chiar de mama cu ani buni in urma. Femeia perfecta sau, ma rog, sotia ideala a fost proiectata de cercetatorii din cadrul EU Business School Geneva si are urmatoarele „dotari”: ea trebuie sa fie cu cinci ani mai tanara decat partenerul ei, sa aiba acelasi background cultural, dar sa il depaseasca in istetime. Mai exact, femeia perfecta trebuie sa fie cu 27% mai inteligenta decat partenerul ei.

Daca pe unii dintre voi, dragii mei, v-a lovit putin in orgoliu vestea ca va trebui sa va luati nevasta cu un IQ mai generos decat al vostru (dar sigur va linisteste vestea ca trebuie sa fie cu 5 ani mai tanara), noua cercetatorii ne-au dat lovitura de gratie. Barbatul perfect nu are voie sa fie nici tanar, nici mai inteligent decat noi. Caci altfel, fericirea nu ne va apartine.

Femeia perfecta intalneste barbatul perfect

Propunerea mea este sa lasam totusi scenariul acesta pentru productiile cinematografice si sa ne bucuram de toate imperfectiunile iubitelor/ iubitilor actuali si viitori. Si, in mod ideal, vom gasi pana la urma si partenerul ale carui imperfectiuni le vom iubi, pe fiecare in parte.