X

femeia ideala

Femeia ideala: un ideal in miscare

Sa presupunem ca tu care citesti acum aceste randuri esti in cautarea femeii ideale, a acelei fiinte divine care sa iti satisfaca toate aspiratiile, atat cele de natura estetica, cat si cele de natura intelectuala – pentru ca niste ochi frumosi care nu spun nimic sunt de fapt niste ochi urati, nu-i asa?

Aburii frumusetii exterioare pot fi atat de imbietori, incat de multe ori iti ametesc simturile si crezi ca ai gasit-o. Ba chiar si cuvintele ei pot fi cuvinte alese si destepte, incat iti dai seama prea tarziu ca nu sunt cuvintele potrivite.

„Dar primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa gasesti acea femeie perfecta. O femeie poate sa para destul de potrivita la prima intalnire, insa, la o privire mai atenta, iti dai seama ca nu este chiar ceea ce iti doresti, in timp ce la o alta iti dai seama imediat ca nu este marea dragoste. Nu te descuraja: urmeaza-ti idealurile – exista in lumea mare o femeie care te asteapta chiar pe tine. Iar uneori, ea este chiar foarte aproape de tine.”

Deseneaza-mi…femeia ideala!

Scurtmetrajul de mai sus a fost realizat in 1995 si ii apartine lui Bill Plympton, animator american nominalizat de doua ori la Oscar, si faimos pentru faptul ca a refuzat un contract de peste un milion de dolari cu studiourile Disney, pentru ca semnand ar fi fost de acord ca toate creatiile sale sa devina proprietatea companiei. Cred ca e un om de la care am putea sa invatam un lucru, doua. 🙂