X

Fotografa si mama Jaime Moore a ales 5 femei model…

…in incercarea sa de a-si costuma fiica pentru o sedinta foto inedita. A cautat in lung si-n lat, si pentru ca nu a vrut sa se opreasca la inca un photo shooting cu faimoasele si frumoasele…printese Disney, a inceput sa caute cateva femei puternice, si ce e mai important, adevarate, pe care fiica ei ar putea sa le considere modele de urmat.

Dupa ce le-a gasit, a realizat o sedinta foto incantatoare, punand trecutul si viitorul unul langa celalalt intr-un mod original.

Intr-o lume in care modelele, de sex feminin ori masculin, sunt din ce in ce mai putin vizibile, iar parintii sunt din ce in ce mai ingrijorati de personajele care vor influenta evolutia copiilor lor, initiativa de mai jos este una laudabila:

Femei model pentru fiicele noastre

1. Susan B. Anthony (1820-1906) – lidera Miscarii Americane pentru drepturi civile, a luptat pentru garantarea dreptului la vot al femeii in SUA

femei model

2. Coco Chanel (1883 – 1971) – creatoare de moda si fondatoare a brandului Chanel

femei model

3. Amelia Earhart (1897 – 1937) – pionier in aviatie si prima femeie care a zburat solo deasupra Atlanticului

femei model

4. Helen Adams Keller (1880 – 1968) – scriitoare nord-americana, nevazatoare si fara auz

femei model

5. Jane Goodall (n. 1934) – primatologist, antropolog si etolog britanic, ambasador ONU pentru pace; cel mai important cercetator in domeniul primatelor

femei model