X

Cu siguranta ai si tu prietenul acela pasionat de motoare, care-si petrece tot timpul pe doua roti in permanenta cautare de adrenalina si aventura. Sau poate acela esti chiar tu, iar senzatia unui motor puternic pe care sa-l stapanesti doar tu iti pune sangele in miscare. Atunci, ai nimerit bine. Hai sa vorbim despre Enduro. 🙂

enduro

Ce este Enduro? 

Practic, un fenomen. Teoretic, o forma de motociclism neconventional. Mai concret, plimbari cu motocicleta off-road, pe teren variat, adeseori accidentat. Asadar, vorbim despre solutia pentru cei carora adrenalina unei plimbari cu motocicleta pe strazi nu le este suficienta si vor sa isi testeze limitele pe terenuri mai… speciale. Acest fenomen a luat amploare in ultimii ani, astfel incat s-au creat competitii speciale la nivel mondial unde pasionatii de motoare isi pun la incercare abilitatile de coordonare, rezistenta si talent in a stapani si conduce o motocicleta indiferent de teren, obstacole si provocari pe traseu.

Incepator sau avansat?

Enduro este pentru toata lumea. Singura conditie? Pasiunea pentru motoare si adrenalina. Traseele sunt special concepute astfel incat sa corespunda tuturor asteptarilor si participantilor. Iar in Romania, se adauga un plus greu de ignorat: peisaje spectaculoase specifice muntilor Carpati. Da, exista trasee amenajate in valea Prahovei, unde vei putea sa zbori pe doua roti prin pasuni verzi, varfuri stancoase, dealuri impadurite sau chiar canioane cu noroi si rauri repezi, pentru o experienta completa si de neuitat.

Ce include un pachet Enduro? 

Daca-ti faci griji pentru echipamente si altele necesare, iata ce include un pachet Enduro complet:

  • echipament complet: casca, manusi, bocanci aderenti… 🙂 nu, nu trebuie sa-ti faci griji ca nu detii tu un echipament complet.
  • motocicleta: cu benzina inclusa!
  • instructaj: vei fi ghidat de un instructor Enduro cu experienta.
  • traseu: la alegere, in functie de experienta si abilitati.
  • servicii foto: o astfel de experienta nu poate trece fara a fi imortalizata pentru o amintire unica!
  • distractie garantata! 

Inca o veste buna? Trebuie sa ai minimum 16 ani, iar permisul de conducere nu este obligatoriu, tinand cont de faptul ca traseele nu se intersecteaza deloc cu drumurile publice.

Te-ai convins sa incerci? Vrei sa faci un astfel de cadou unui prieten? Tot ce trebuie sa stii este aici!