X

dovezi de iubire

Dovezi de iubire – cum ii arati dragostea ta, zi de zi?

Mai stii cum era la inceput? Te astepta acasa cu cina pregatita si lumanarele aprinse, facea curat luna fara ca macar sa-l/o rogi, iti lasa biletele de dragoste pe frigider si, din cand in cand, iti aducea si micul dejun la pat…bineinteles, cu o floricica alaturi. Sau macar…pe-aproape. Viata voastra de cuplu abunda in mici dovezi de iubire si in fiecare zi va simteati ca plutind pe un norisor de dragoste.

Acum, ce dovezi de iubire va mai oferiti in fiecare zi? Stai linistit(a), lipsa de inspiratie sau de chef nu inseamna ca dragostea a pierit, ci doar ca grijile cotidiene au reusit sa va acapareze si sa smulga, cu nepasare, cele mai frumoase clipe din viata voastra – clipe marcate de dovezi de iubire.

Poate ca au castigat o lupta, dar nu si razboiul: inarmeaza-te cu noi idei de dovezi de iubire si aminteste-i partenerului tau ca, dincolo de probleme si greutati, alaturi de tine isi va gasi mereu linistea si fericirea. Noi iti dam cateva idei:

10 dovezi de iubire de pus in practica:

Aceasta este un top 10 dovezi de iubire personal, motiv pentru care astept complatri si idei noi din partea ta: 😀

10. Fa o listuta cu cele mai frumoase 10 amintiri impreuna, fie ca e vorba despre o excursie la munte, o cina romantic sau o seara in care ati dansat in vazut tuturor si las-o pe biroul ei/ lui, seara sau trimite-i un email cu ele in timpul programului. Ziua ii va deveni frumoasa, din senin. 🙂

9. Iesiti la o mica plimbare in parc, intr-o seara senina si ia-ti partenerul la dans sub clar de luna. Nu aveti nevoie de muzica, ii poti fredona melodia voastra la ureche daca vrei sa-l dai gata.

8. Schimba-i imaginea de pe desktop cu un desen haios si un mesaj de dragoste facute de tine, chiar si in Paint. Grija referitoare la cat de mult are de lucru va fi preschimbata intr-un laaarg zambet cand isi va deschide laptopul.

7. Lipeste post-it-uri cu mesaje de dragoste sau cuvinte din propriul vostru limbaj de iubire (stiu ca aveti unul 😉 ) in masina sau in casa, in cele mai trasnite locuri.

6. Fa-i un compliment de fata cu prietenii vostri. Una dintre cele mai importante dovezi de iubire.

5. Fa o lista cu “10 lucruri pentru care te iubesc” si lasa-o pe perna, sa fie primul lucru pe care il vede dimineata.

4. Da-i un pupic cand pleci de acasa si unul cand te intorci, inainte de a face orice altceva.

3. Adu acasa un ghiveci si cateva seminte si plantati impreuna o floare sau un copacel, de care sa aveti grija sa creasca mare si frumos, la fel ca dragostea voastra. Crede-ma, il va ingriji ca pe un copil mic!

2. Asteapta-l/o acasa cu doua pahare de sampanie, o atmosfera romantica si muzica jazz pe fundal, chiar daca nu sarbatoriti ceva anume, pentru ca dragostea voastra e prilej de sarbatoare in fiecare zi. 😀

1. Afla care sunt cele mai ascunse dorinte si fa tot posibilul sa le indeplinesti pentru el. S-a visat Robin Hood cand era mic? Trimite-l la o sedinta de tras cu arcul! A citit celebra opera a lui Jules Verne de zeci de ori? Surprinde-l cu o calatorie in balon! Ai prins ideea: fa-ti un scop din a-i oferi astfel de dovezi de iubire cat de des poti si altfel vor fi momentele petrecute impreuna.

Dovezi de iubire fara cuvinte

Este ca niciun “Te iubesc!” nu se compara cu una dintre aceste dovezi de iubire atat de simple, dar atat de valoroase? Ce bine ar fi daca fiecare zi ne-ar aduce, in loc de nervi si stres, mici gesturi, dovezi de iubire din partea celor dragi!